Skådespelaren Aamir Khan och Kiran Rao tillkännager skilsmässa, anklagelse om fusk? Verklig anledning

Aamir Khan och hans fru Kiran Rao meddelade i ett gemensamt uttalande skilsmässa efter 15 års äktenskap.
Vi fortsätter att dela våra liv som vänner och medföräldrar för deras dotter Aairas skull som nu är fem. Vi tycker att det är lämpligt att de bor hos oss eftersom vi inte kan vara med varandra varje dag på grund av arbetsåtaganden; så vi kommer båda att hålla dem lyckliga under samma tak.

Med ett gemensamt uttalande meddelade skådespelaren Aamir Khan och hans fru Kiran Rao sin skilsmässa efter 15 års äktenskap. Paret delade följande meddelande med fansen: Under dessa femton vackra år tillsammans har vi delat en livstid av upplevelser, glädje och skratt.

Kiran Rao och Aamir Khan, som har varit tillsammans i femton år tillkännagav sin separation på lördagsmorgonen. Paret har en son Azad som föddes 2011 när de gifte sig. De träffades när de arbetade på filmen Lagaan där Kiran fungerade som regissörsassistent till Aamir Khan; det spekuleras i att hon riktade honom vid vissa punkter. I ett gemensamt uttalandeDenna förening av två personer, som har skapats under många år, har tyvärr tagit slut, sa Ajay Virmani från Mumbai-baserade produktionsbolaget KriArj Entertainment som samproducerade filmer som Dhoom 3 med dem.

Vi förblir hängivna föräldrar till vår son Azad, som vi kommer att fostra och uppfostra tillsammans. Vi kommer också att fortsätta arbeta som samarbetspartners på filmer, Paani Foundation och andra projekt som vi känner passion för.

Ett stort tack till våra familjer och vänner för deras ständiga stöd och förståelse för denna utveckling i vårt förhållande, och utan vilka vi inte hade varit så säkra på att ta detta steg.

Vi ber våra välönskare om lyckönskningar och välsignelser, och hoppas att ni – precis som vi – kommer att se denna skilsmässa inte som ett slut, utan som början på en ny resa.
Tack och kärlek, Kiran och Aamir, avslutades det gemensamma uttalandet.

Aamir och Kiran har varit kära sedan deras dagar tillsammans med filmen Lagaan. De knöt knuten 2005. Deras son Azad Rao Khan föddes via surrogat nio år senare.

Här är det gemensamma uttalandet av Aamir Khan och Kiran Rao

Under dessa 15 vackra år tillsammans har vi delat en livstid av upplevelser, glädje och skratt, och vår relation har bara vuxit i tillit, respekt och kärlek. Nu skulle vi vilja börja ett nytt kapitel i våra liv – inte längre som man och hustru, utan som medföräldrar och familj till varandra. Vi började en planerad separation för en tid sedan, och nu känner vi oss bekväma att formalisera detta arrangemang, av lever separat men delar våra liv på samma sätt en utökad familj gör det. Vi förblir hängivna föräldrar till vår son Azad, som vi kommer att fostra och uppfostra tillsammans. Vi kommer också att fortsätta arbeta som samarbetspartners på filmer, Paani Foundation och andra projekt som vi känner passion för. Ett stort tack till våra familjer och vänner för deras ständiga stöd och förståelse för denna utveckling i vårt förhållande, och utan vilka vi inte hade varit så säkra på att ta detta steg. Vi ber våra välönskare om lyckönskningar och välsignelser och hoppas att ni – precis som vi – kommer att se denna skilsmässa inte som ett slut, utan som början på en ny resa.

Tack och kärlek,
Kiran och Aamir.