Sirius the Jaeger Säsong 2: Släpps snart! Kommer Netflix animerade serier att förnyas??? Utgivningsdatum | Trailer | Cast | Karaktär | Story

Sirius the Jaeger Säsong 2: Sirius the Jaeger är en japansk animerad TV-serie som handlar om vampyr-varulv-fantasidrama. Serien är regisserad av Masahiro Ando och skriven av Keigo Koyanagi. Den är producerad av den berömda animationsstudion P.A. Arbetar. Nästan alla fans som såg serien när den först släpptes på Netflix gillade 2018 års anime för att förvänta sig att Sirius the Jaeger säsong 2 snart släpps på Netflix.

Sirius the Jaeger säsong 2

Historien hittills

Animekicken börjar ganska snabbt för sitt pilotavsnitt av en grupp vampyrer som suger ut blod från sina danspartners halsar i en fest som i slutändan introducerar oss för skurken och en fantastisk blodtörstig slagsmålsscen som direkt kopplar tittarna till serien. Sedan får vi reda på att gruppen är ingen mindre än våra älskade vampyrjägare även kända som Jaegers med sin professor som också är cool med sin pistol. Vi ser vart och ett av deras vapen och fokus skiftar snabbt till seriens huvudkaraktär, Yuliy. Vi i själva avsnitt 1 får veta att han är en Sirius – den sista överlevande Sirius av detta slag.Men senare får vi först reda på att han hade en bror men tyvärr blev han biten i vampyrens värld, och hans by förstördes av blodsugarna med hjälp av professorn. De sägs arbeta undercover för V Shipping Company för att jaga dessa varelser. Kampen mellan vampyrerna vs Jaegers följer upp, vilket leder till Sirius båge som har sin egen ursprungsberättelse.

Sedan går animeserien med avsnitt av flera grupper som kämpar för att lära känna platsen för Sirius båge, vilket i slutändan leder till en episk strid mellan en bågbesatt vampyr och duplicerad bågbesatt jaeger som försöker skapa fred mellan båda världarna. Äntligen räddar han dagen och tar med sig Sirius-bågen för att göra vad han önskade sig.

Sirius the Jaeger säsong 2

Vad kan leda till Sirius the Jaeger säsong 2?

Serien som släpptes på Netflix hade fans att vänta på sin säsong 2, men det är också rimligt att diskutera att det kommer att ta flera månader att göra en sådan actionfylld anime och produktionen, såväl som Netflix, har inte meddelat något mer om den. Men historien har ganska intressanta krokar att gå på. Så vitt vi vet från slutet har Yuliy bestämt sig för att hämta bågen istället för att gömma den någonstans, så det är helt klart att vampyrerna kommer att försöka jaga Yuliy för att få tillbaka den.

Sirius the Jaeger säsong 2

Vampyrernas beslut om att binda sig till människor kommer inte att ske så snabbt med många andra varelser som accepterar eller ogillar tanken på Yuliy att dela makten. Jag tror att det kan leda till att vi visar deras beslut eller till och med en ny skurk som kommer från någon annanstans. Dessutom kan till och med Yuliy bli Villan genom att bli förtärd av Sirius-bågen och V-rederiet kanske dödar honom eller gör något för att rädda honom från det.

Kommer Netflix att förnya Sirius the Jaeger säsong 2?

Denna japanska anime skiljer sig från andra animer som släppts på Netflix eftersom det är en originalberättelse av Keigo Koyanagi. Det är alltså inte från något källmaterial att följa upp historien som andra Manga-animeserier. Eftersom det enda hoppet kan vara att Netflix får uppmärksamhet för sin uppföljare om seriens första säsong får internationella tittare i fler siffror. Sedan kan Netflix stödja författaren och kan avslöja tillkännagivandet för Sirius the Jaeger säsong 2.

Sirius the Jaeger säsong 2

Sirius the Jaeger – S1 Episod titlar

  1. The Revenant tjuter i mörkret (Den uppståndne skrattar på natten) – Yomigaerishimono, Yoru ni Warau – 12 juli 2018
  2. Berövad talang (vilseledande gul blomma) – Moshuu Suru Kiirori Hana – 19 juli 2018
  3. Outplånliga minnen (smältande snö) – Tokenai Yuki – 26 juli 2018
  4. Början av Trickery (Myror av konspiration) – Boryaku no Ari – 2 augusti 2018
  5. Frakenstein (rasande järnkista) – Araburu – 9 augusti 2018
  6. Mockingbirds sång (mockingbird visselpipa) – Maneshi Tsugumi no Keiteki – 16 augusti 2018 Sann bekännelse (Hour of Enemy, Flame of Enemy) – Ada Teki no Hono, no koku – 23 augusti 2018 Sirius helgedom (mockingbird visselpipa) – Maneshitsugumi no Keiteki – 30 augusti 2018 Faders skugga (Vän av Remnants) – Zankon no Hobai – 6 september 2018 Minnen från avgrunden (varg vandrar i avgrunden) – Shin’en of Breath – 13 september, Ringer i blod (Bankett av Roars) – Hoko no Utage – 20 september 2018 Sirius ark (Celestial Wolf's Box)- Tenor no Hako – 27 september 2018

Sirius the Jaeger Säsong 2 – Teaser eller trailer

Det har ännu inte släppts någon teaser eller trailer för den andra säsongen av Sirius the Jeager.

Sirius the Jaeger – Skådespelare/karaktärer

Yuliy – Haruka Tomatsu

Mikhail – Takahiro Sakurai

Dorothea – Nanako Mori

Biskop – Kenji Hamada

Ryosuke Naoe – Rie Takahashi

Sirius the Jaeger säsong 2

Vad blir avsnittet för animen Sirius the Jaeger säsong 2?

Säsongens avsnitts titlar i animeserien avslöjar mycket om handlingen och de kommande vändningarna som uppenbarligen kommer att ses i den första säsongen av Jagaren Sirius sig. Men så vitt vi vet har det inte kommit något tillkännagivande om vad som kommer att bli namnen på titlarna för Sirius the Jaeger säsong 2.

Dessutom, om titlarna är inställda på att avslöjas av Netflix eller själva produktionsstudion, skulle det skapa mycket större förväntan för anime-fansen för Sirius the Jaeger säsong 2 mycket mer...

Sirius the Jaeger säsong 2

Sirius the Jaeger Säsong 2 – Releasedatum

Just nu har det inte kommit några nyheter om Sirius the Jaeger säsong 2 av Netflix-animationsserien Sirius the Jaeger. Inte från Netflix eller ens från produktionen P.A. Arbetar. På grund av covid-19-situationen kan serieuppföljaren också flyttas till att förnyas eller till och med pratas om.

Vad som än händer så är fansen av anime verkligen spända på vad som komma skall och vilka och alla coola actionsekvenser de kommer att titta på när uppföljaren faktiskt släpps.

Tills dess måste alla vänta och titta på Netflixs gröna signal.

Vad tänkte ni på? Tror du att Netflix kommer att förnya programmet, eller kommer programmet någonsin att behöva en uppföljare överhuvudtaget?

Se denna fantastiska kampscen från finalen av Sirius the Jeager: Sirius the Jaeger [English Sub] – Yuliy och Mikhail vs Yevgraf Final Fight

Kolla även in: Dorohedoro säsong 2: Releasedatum Konformation SENASTE UPPDATERINGAR! Handling | Uppdateringar | Röstskådespelare | Trailer | Cast | Releasedatum (themarketactivity.com)

För mer information, besök :https://themarketactivity.com/