Sindel: Lär dig mer om förmågorna, egenskaperna och krafterna hos den Edinia-boende Mortal Kombat-karaktären!

Sindel gör sin debut i 'Mortal Kombat 3' och är en fightingkaraktär i en spelserie, som senare fick henne att återvända som en DLC-karaktär i 'Mortal Kombat 11', som den tillgängliga fjärde karaktären i Kombat Pack. Vid sidan av Shao Khan var Sindel den sekundära antagonisten i lägesexpansion, en efterberättelse.

I den ursprungliga tidslinjen har Sindel en natur som är snäll och sympatisk, trots att hennes utseende ser hotfullt ut. Tillsammans med prinsessan Kitana, hennes dotter, styr Sindel riket av Edenia. Med en attityd som passar drottningens natur och grått hår, verkar Sindel vara en något äldre och mogen karaktär. Sindel har krafterna att kontrollera ljudvågor och gör även ariel-magi.'Sindel': Om karaktären och hennes bakgrund

Skaparen av 'Mortal Kombat: Deception', Ed Boon, sa att Sindel var en av de problematiska karaktärerna att skapa. Sindel är dock ingen huvudkaraktär utan involverad i många av spelets stora halvor. Härskare som Shao Kahn, Onga och Shinnok såg henne som ett mål, och blev en av de sällsynta kvinnliga antagonisterna som var heroiska i spelserien.

I 'Mortal Kombat 2' får vi se lite inblick i Sindels bakgrund. Hennes bakgrund visar oss att hon inte är bra, men att hon alltid har haft en ond sida inom sig. För att visa för sin dotter och hennes kungarike, beter hon sig som att hon inte vill gifta sig med Shao Kahn, men i verkligheten gjorde hon det.

'Sindel': Alla förmågor och krafter

Sindel har mystiska krafter och förmågor eftersom hon är en Edenian bosatt karaktär i spelet. Superhögt ultraljudsskrik är hennes mest förkärlek. Beroende på fokus förändras dess egenskaper och styrkor, från en ljudsprängning till en nedtonad sådan. Ljudexplosionen kan slita av någons hud, där den nedtonade kan göra dem förlamade.

I 'Mortal Kombat 3' kan vi se hennes andra mystiska kraft, där hon använder sitt långa giriga hår, fungerar som en avslutare såväl som ett kast. Sindels hår kan växa till akut långa längder, vilket gör det möjligt att slå in hennes fiender. Sindel har också förmågan att flyga eller sväva, som hon inte bara använder för att attackera sina motståndare utan också som sin vinstpose.

'Sindel': Brister eller fel i 'Mortal Kombat 11.'

Sindels Krushing Blow Scream i 'MK 11' kan fungera även på en fiende i luften, vilket inte är vettigt när det gäller hur anslutningen av attacken går. Det beror på att fienden fortfarande kommer att vara i luften när de attackeras, vilket gör att de bara kommer ner på ett stående sätt. Efter detta förstör deras skalle, vilket inte har någon logik, för även efter att skriket är luftburet stiger fienden.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Top gun: Maverick.