Sims säsong 4: Alla fuskkoder i Sims 4 för att få bättre spelupplevelse!

Hur tar man genvägar när man bygger i Sims? Här är alla möjliga och enkla fusk du kan använda i ditt favoritspel, Sims säsong 4″ . Så fortsätt läsa för att förstå alla knep.Men dessa fuskgenvägar kan förstöra en del av ditt roliga i spelet, som att skapa en bästa vänrelation, spara till ett drömhem. Men säkert kommer fusk göra dig mer kreativ och ditt arbete enkelt. Så vårt första arbete är att veta, att öppna fuskkonsolen i Sims.

Hur man öppnar fuskkonsolen i Sims säsong 4 på PC –

För att öppna fuskkonsolen – tryck Ctrl + Shift + C tillsammans.

Det här alternativet öppnar din fuskkonsol. Skriv nu ditt val och tryck på enter. Det trick du väljer kommer att göra det möjligt för dig nu.

För att stänga fuskkonsolen – tryck igen Ctrl + Shift + C tillsammans.

Det är värt att notera att många fusk kräver att du anger ' testingcheats sant' i förväg. Detta kommer att avslöja kommandot 'Cheats are enabled', vilket betyder att tricks är aktiverade. Inte alla fusk kräver denna åtgärd.

Move Object fusk –

Detta är ett av spelets smidigaste fusk. Detta fusk låter dig byta ut föremålen enligt din vilja.

För att detta fusk ska aktiveras måste man skriva - bb.moveobjects på . Man kan skriva om samma sak för att stänga av tricket.

Med den här genvägen på kan du placera eller flytta dina objekt till platser som du inte skulle kunna göra regelbundet. Med detta kan du sätta ihop två föremål som två soffdelar, bordsdelar och göra dem större.

Det här fusket har dock vissa begränsningar, det låter dig placera två fönster på en sektion, men det kan påverka din förmåga i spelet. Det kan ge några konstiga bilder till din dekoration.

Att bestämma objektets höjdfusk –

Dessutom ger det här fusket dig möjligheten att bestämma höjden på dina föremål som ska placeras. För att aktivera detta fusk måste du – välj det objektet och tryck på knapp 9. varje gång du anger tangent 9 kommer objektet att flyttas något över . för att fixa objektet där – släpp objektet.

På samma sätt kan du få ner ditt objekt – förbi tryck på objektet och tryck på tangent 0″.

Fuskkod för pengar för Sims säsong 4 –

För att aktivera fusket för pengar. Öppna fuskkonsolen och skriv in följande –

    moderlast– 50 000 simoleonerrosenknopp– 1 000 simoleonerkaching– 1 000 simoleoner

Men vi har också en annan alternativ väg för att aktivera detta fusk, om du skulle glömma dessa fuskord. För det, gå in testingcheats sant' och typ Pengar Y och tryck enter. Y bör vara de simoleoner du vill ersätta för dina nuvarande totala pengar.

Carrer fuskkod för Sims säsong 4 –

För att detta fusk ska aktiveras måste du gå in testingcheats sant' och skriv och ange sedan följande koder:

    careers.remove 'Y'– Pensionera simcareers.add_career 'Y'– Lägg till karriär; Y bör vara ditt karriärval.Karriärer. främja 'Y' -Sim-kampanj

Att känna till dolda objekt fuskkod –

Ett annat fusk som används oftare är – att använda dolda föremål . för att aktivera detta fusk – öppna konsolen och skriv ' bb.showhiddenobjects.'

Den här genvägen låter dig använda de objekt som du inte kan använda annars. Du kommer att kunna köpa de föremål som hjälper dig, till exempel att tända. Ljus hjälper dig att förbättra skönheten i ditt rum.

Så, njut av dina fuskkoder!!!

Håll kontakten för fler uppdateringar !!

Läs även andra intressanta artiklar –

Fruits Basket Säsong 2″: Vad håller Tohru på med? Klicka för att veta allt släppdatum, handling, rollbesättning och mer!