Sims 4 Mod: De bästa bästa moddarna tillgängliga för Sims 4 2020, som du inte vill missa!

I Sims 4 får spelare uppmuntran att designa livet och berätta historier enligt deras önskemål. Det finns för närvarande 34 DLC:er för Sims 4 tillgängliga förutom basspelet. De 34 DLC:erna, nu uppdelade enligt deras storlek och tema i 17 prylpaket, 8-spelspaket och nio expansionspaket. Men fortfarande, med denna mängd variation, känns spelet lite slarvigt eller som att det saknas något viktigt, vilket är ganska viktigt för en RPG. Denna lucka hindrar spelarna från att skapa liv, världar och tilltalande berättelser.

Detta problem är dock något under kontroll av Sims moddinggemenskap. Nu kan spelarna skapa och dela sitt anpassade innehåll samt lägga till funktioner till spelet. Detta nya tillägg hjälper spelarna att berätta sin historia på ett bättre sätt. Varje spelare har sina väsentliga anpassade mods baserat på deras spelstil, men maximala mods är det allmänt godtagbar . Här är några av de mest älskade modsna i Sims 4.

Bästa tillgängliga mods för sims4

De bästa mods som finns tillgängliga för Sims 4 är för det mesta de som lägger till ett livsviktigt liv eller en mer kritisk hjälpfunktion för spelet. Många av dessa mods får fortfarande uppdateringar av sina ursprungliga skapare. Så att när en ny patch är tillgänglig för spelet kommer många av dessa mods att fortsätta att fungera.Slice of Life Mod

The Slice of Life Mod skapad av kawaiistacie är en av de kända och mest nedladdade modden. Den här modden ger simmar betydande fysiska förändringar beroende på deras humör, som rodnad när de är generade och mörka ringar när de är trötta. Simmar kan uppleva många saker som att bli fulla, eller tappa en tand och uppleva acnes. Simmar kan också ta reda på karaktärens Body-Mass Index, och spelare kan välja karaktärens personlighet efter Sims Meyers-Briggs personlighetstyp. Denna personlighetstyp kommer med nya egenskaper och stämningar.

MC Command Center (MCCC)

MCCC, utvecklat av Deadpool, ger spelarna lite mer frihet i spelet. Du har också ett autospara-alternativ, så att spelarna aldrig förlorar sina framsteg om systemprogramvaran kraschar/fryser. Simmen kan nu till och med betala barnbidrag eller justera sina räkningar och kan även ha en oplanerad graviditet. Spelarna kan öka hushållsstorleken upp till 140 simmar och ställa in färdighetssvårigheten. Den mest avgörande funktionen är att nu spelarna kan anpassa sims karaktär och fylla sin Sims 4 värld. Genom att använda MC-befolkningskontrollerna kan spelarna nu skapa simmar som sparats i en spelares galleri till den yttre världen.

Bättre skolor Mod

Denna mod kommer att vara den mest favorit bland familjespelarna. Better Schools-moden utvecklad av Kawaiistacie upprätthåller skolsystemet mitt i spelet. Nu kan spelare välja om deras barn ska gå i förskola eller gå på hemskola/internat. När barnen är i klassrummet kan spelarna välja sin interaktion, eller om en vuxen sim vill arbeta hårt eller hjälpa andra medarbetare. För att få en realistisk spelupplevelse kan nu småbarnssimmarna utveckla flera färdigheter från skolan.

För fler uppdateringar, håll utkik.