Sims 4 fusk för PC: Varje fuskkod som du behöver för att bli den Allsmäktige i simsvärlden!

Den primära Sims 4 kommer att få en fantastisk upplevelse, men varför skulle begränsningarna för enbart dödliga sätta en fast? När du har aktiverat dessa Sims 4-fusk kan din fuskkonsol verkligen öppnas. Oavsett om du vill ta lite extra pengar för en komplett renovering, eller behöver specifika färdigheter för dina simmar, antingen vill bygga utan att oroa dig för det irriterande nätet, så finns det ett fusk för allt i simsvärlden. Spela den allsmäktige utan att oroa dig för saker som döden.

Steg för att aktivera fuskkod i Sims 4 på PC

Så, för att aktivera Sims 4-fusk, tryck på Ctrl + Shift + C medan du är i spelet för att öppna fuskkonsolen. Börja sedan skriva in dina valda fuskkoder i textfältet som öppnas och följt av att trycka på enter. Men för fusk markerade som shift-click måste du först skriva testingCheats [true/false] i fuskmenyn. Dessutom, med testfuskarna på, kan du också låsa upp några nya Skift-Click-menyalternativ på simmar, föremål eller marken och få ett lyxigare liv.

Lista över Sims 4 Shift + Klicka på fusk

Så efter att ha skrivit testingCheats true i fuskkonsolen, tryck Skift+klicka på simmar och objekt för följande önskvärda effekter:    Cheat Need > Make Happy:Ställer in alla din sims motiv till fulla och humöret till HappyGör smutsig/ren:Använd på ett föremål för att göra det smutsigt eller rentGör huvudet:Använd på ett föremål för att fästa det ovanpå din sims hals som en hemsk chimärÅterställ objekt: Fungerar på simmar och objekt för att återställa deras statusLägg till i familjen:Lägger till en sim som inte tillhör din familjCheat Need > Aktivera/Inaktivera Need Decay:Tillåter eller stoppar Sims from Need-ändringarTeleportera sim:Skift+klicka på marken för att teleportera en sim till den punkten Ändra i CAS:Ändra sim i Create-a-Sim förutom namnet och ärvda egenskaper

Så låt oss ta en titt efter de mest önskvärda fusken i simsvärlden.

Sims 4 pengar fusk

Att spendera alla dina pengar på att betala alla dina räkningar och köpa mat är precis som i verkligheten. Så för att göra din sims värld lite mer intressant måste du ha tillgång till obegränsade pengar. Ange bara något av dessa Sims 4 pengafusk-nyckelord i fuskkonsolen för att omedelbart få tillgång till högar med pengar.

kaching: få 1 000 simoleoner

rosebud: få 1 000 simoleoner (för The Sims-veteraner som kommer ihåg det)

motherlode: få 50 000 simoleoner

Pengar [#]: ändra hushållssimoleoner till ett exakt antal

FreeRealEstate [på/av]: ange detta i grannskapet eller världsvyn för att göra alla tomter gratis

household.autopay_bills [true/false]: Slå på och av hushållets räkningar.

Så, nu när du har fuskkoden för pengar i sims världen, vad hindrar er alla från att spela det här spelet?

För fler uppdateringar, håll utkik.