Sims 4 bygglägesfusk: Allt du behöver för din perfekta fantasidröm!

Sims4 är ganska bekant för alla. Vem skulle inte älska att omvandla sin fantasi till verklighet med bara ett klick? Men att bygga upp ditt fantasiland är inte så lätt. Du behöver en stor summa kontanter (simoleoner) eller support, men alla dessa är ganska begränsade i Sims-världen. Men i den här artikeln kan vi förse dig med några redan testade och certifierade fuskkoder för att smyga in obegränsade saker till din fantasivärld.

Sims 4 fuskguide för byggläge

Så här är några fusk som vi kan använda när vi bygger byggnader i Sims 4. Vanligtvis är det enkelt att använda. Och de kan förbättra våra konstruktioner och hjälpa oss att få dem att se mer realistiska ut. För att använda dessa fusk måste du först öppna fuskkonsolen genom att trycka på Ctrl + Shift + C. Följt av, skriv in fusket och tryck på enter. För att stänga konsolen, tryck på Ctrl + Shift + C igenFlytta objekt fusk

Detta fusk är ett av de mest användbara och mest använda fuskarna. För att aktivera detta fusk, skriv bb.moveobjects på och skriv igen om du vill stänga av fuskkoden när som helst. Med detta aktiverat kommer du lätt att tillåtas att flytta runt objekten till platser, vilket från början inte var tillåtet. Du kan till och med använda denna fuskkod för att placera föremålen närmare varandra eller till och med röra vid varandra. Dessutom kan du till och med kombinera två möbler för att omvandla den till en stor.

Men att kombinera föremål kan också påverka din sims förmåga att använda delarna eller kan resultera i konstiga bilder. Så tänk och kombinera. Du kan alltid testa objekten som placerats med detta cheat. Medan fusket med flyttobjekt pågår kan vi till och med justera höjden på möbler som någon sitter på. Plocka bara upp föremålet och tryck på nioknappen. Varje gång du trycker på knappen ska saken höjas lite. Den når gradvis önskad höjd. Men om du vill sänka något, klicka på 0. Den här koden är därför användbar för att placera och flytta saker, vilket från början inte var lätt.

Visa dolda objekt

Den här koden är en annan allmänt använd fusk i byggläge. Detta fusk låter användaren använda föremålen, som vi vanligtvis inte kan köpa. För att aktivera detta cheat, skriv bb.showhiddenobjects i konsolen. Detta fusk kommer att göra det möjligt för användare att välja en massa saker som vi inte kan acceptera ett så fullvuxet träd. Ljus kommer också under listan med dolda objekt. De små lamporna är användbara eftersom de kan göra rummet mer upplyst, utan att använda ytterligare konventionella lampor.

Nu när du har fuskkoderna för de mest använda fuskkoderna i byggläget för Sims 4, vad mer väntar du på?

För fler uppdateringar, håll utkik.