Sims 4: Bästa 'Sims 4' mods för att finjustera och förbättra ditt spel, från odödlighet till nya egenskaper!

Att välja de bästa Sims 4 mods är svårt på grund av det tillgängliga utbudet. Behöver du absolut kontroll över dina simmar, fler egenskaper, ytterligare fusk, distinkt beteende eller saker? Det och bounty mer kan bli ditt om du behöver modifiera The Sims 4.

Bästa Sims 4 Mods att ladda ner 2020 - Gamer TweakDe bästa Sims 4-moddarna kan förbättra spelet ur många synvinklar, inklusive ytterligare innehåll och anpassningsval till din upplevelse. Det grundläggande du redan skulle kunna få för att använda The Sims 4 Gallery inkluderar ändå finns det ett universum av tidigare mods som kan designa om spelet. Dessa kan vara grundläggande pågående interaktionsförändringar eller extra alternativ som gör ditt spel, och dina simmars fortsätter med enklare. Eller å andra sidan en hel omkonfiguration av utseende och mekanik som kommer att förändra upplevelsen. Titta på vårt beslut om de bästa Sims 4-moddarna du kan ladda ner och introducera just nu för att uppfatta vad som är tänkbart.

Så här lägger du till de bästa Sims 4-moddarna till ditt spel på PC och Mac

Härifrån kan du släppa dina nedladdade mods direkt i arrangören/Electronic Arts/The Sims 4/Mods. Vanligtvis registreras särskilda nödvändigheter för mod etablering när du laddar ner moden. Men det är vanligtvis en explicit intuitiv aktivitet. En sak att komma ihåg är att vid en chans att du laddar ner ett komprimerat dokument, lossa inte det – förenklade hela den komprimerade posten i ditt mods-kuvert. Mer uppdaterade mods kan ha en .ts4script-förstärkning, och andra kan ha ett .bundle-dokument, varav de två du också kan flytta.De bästa Sims 4-moddarna du kan ladda ner just nu:

MC Command Center

Vi bör börja med mega Sims 4-moden som är MC Command Center. Denna kontrolltavla låter dig förändra nästan varje del av dina simmars liv i hela området, vilket med nödvändighet antyder att du är en Sims 4-gud. Ställ in företagspriser för olika sim åldrar, upptäck vem som är gravid, avsluta nämnda spädbarn i förtid närhelst det behövs, och kanalera till och med genom inställningar för simmar som inte spelar reglerande för att säkerställa att de fortsätter med sina bästa liv. Min föredragna förändring är de tidskänsliga; vilket gör att din sim inte tar lång tid att duscha och äta frukost innan jobbet varje morgon. Om jag inte kan göra det där Mortimer Goth så kan du inte heller.

UI fusk-tillägg

Massor av Sims-spelare kommer att förstå de primära fuskkoderna utantill, och att komponera i 'motherlode' för en hög med simoleoner är praktiskt taget naturligt. Hur som helst, det finns en stor mängd fusk tillgängliga, och förutom om du planerar att lära dig dem alla vid den tidpunkten, kan det bli en tråkig procedur att hitta dem. Det är där denna mod från weerbesu kommer, eftersom den inkluderar alla fuskval direkt i användargränssnittet utan att kompostera. Generellt skicklig!

Lägg till nya egenskaper

När vi flyttade från The Sims 3 till The Sims 4, något som jag saknade mest (och det finns många saker vi som helhet saknar, uppenbarligen) var sättet att attributen du kunde tilldela dina simmar minskade från sex till tre. På grund av denna mod från chingyu1023 som låter dig inkludera fler Skapa en sim-egenskaper, finns det en metod för att återgå till principerna som The Sims 3 satte.

Ha lite personlighet snälla!

Om du är trött på att dina simmar har obetydliga samtal med varandra, då kan den här modden från PolarBearSims bara vara passet för att peppa upp deras associationer. Den här breda moden presenterar många förändringar, men en av de viktigaste höjdpunkterna är att utesluta ledigt prat från diskussioner. Det innebär i motsats till att tjata, dina simmar ska samarbeta, och modden kommer att välja hur detta går beroende på den aktuella kopplingen mellan simarna, förutom deras karaktärsegenskaper och nuvarande tankesätt. Luta dig tillbaka och observera hur saker och ting fungerar, men gör dig redo för smällare om två simmar inte kommer överens.

Och många fler mods:

  • Justera simhöjderna
  • Slå på Super Speeds
  • Lås upp alla föremål i bygg-/köpläge
  • Skapa dammar på varje tomt
  • Ta tillbaka bilar från The Sims 3 dagar.
  • Välj att leva för evigt.
  • Gå till skolan
  • Gå på gymnasie
  • Daglig spara