Simon Cowell talar ut efter sin framgångsrika operation av hans rygg som skadades i en elcykelolycka!

Simon Phillip Cowell är en 60-årig Hollywood Personality- och underhållningschef. Han råkade ut för en olycka med elcykeln och landade på sjukhuset vilket orsakade allvarliga ryggskador på honom. Olyckan inträffade på lördagseftermiddagen vid provkörning av fordonet till en början. Och efter det lades han in på sjukhuset för operationerna. Han arbetade också som företagare. Ge nu råd till fansen för att cykla.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-2-2.mp4

Hur och när hände det?

Olyckan inträffade i hans hus i Malibu när han var med sin familj. Enligt källorna har hans rygg skadats och frakturerats på grund av detta. Han är under observation och inlagd på sjukhus. Operationen avslutades inom 5 timmar.

Operationen gick framgångsrik och läkarna var tvungna att sätta in metallstavar och implantat för att stödja ryggen. Efter operationen kommenterade han sitt inlägg och gav råd till fansen av att använda elcykel i början. Han skrev en kommentar på instagram och twitter. Så fansen kommer inte att göra detsamma som han. Han tackade också läkarna för operationen och bästa behandlingen.Återhämtning kommer att ta tid!

Hans rygg fick ont ​​och flera frakturer på ryggen och opererades eftersom ryggen brutits från få ställen. Läkare rådde honom att vila ordentligt efter operationen och ta hand om hans hälsa och rygg ordentligt. På grund av återhämtningstiden måste han hoppa över sina två live America Got Talent (AGT). Som var planerad att sändas på tisdagen den 11 augusti.

Detta kommer att belysa showen AGT och The X Factor Show och hans uppgifter på showen. För att han är huvudrollen på utställningen men på grund av hans återhämtning måste han hoppa över den allra första utställningen i AGT. Se nu hur lång tid hans återhämtning kommer att ta och han blir helt frisk igen. Håll utkik för mer information.