Simon Cowell råder sina fans att vara försiktiga efter sin cykelolycka; Säger att han är frisk och botande!

Nyligen råkade Simon Cowell ut för en kolossal olycka. Han ramlade från sin eldrivna cykel och skyndade sig till sjukhuset. Han har flera ryggfrakturer. Dessutom har läkarna rådet honom att vila ordentligt. Så han kommer förmodligen inte att vara med i den här säsongens America's Got Talent. ja! Du läste rätt. Han är en av domarna i alla tiders favoritprogram. Nyligen gjorde Simon ett uttalande i sitt Twitter-handtag. Och han berättade om sitt nya tillstånd och rådde sina fans att vara försiktiga. Om du är hans inbitna fan, bör du kolla hans twitter nu. Simons skada har skakat hans följare. Sedan nyheten var ute, är hans fans glödande om hans hälsa. Nu med den här videon finns det innehåll att han är säker och utom fara. För att veta mer om hans hälsotillstånd och olyckan, fortsätt att läsa artikeln till slutet.Simon Cowell råkade ut för en cykelolycka:

Simon Cowell är i sitt hem i Malibu, Kalifornien. Han umgås med sin fru och sina barn. Mitt i det globala pandemiscenariot håller Simon sig säker med sin familj. I lördags, medan han höll på att svänga in till sin nya elektriska spårcykel, ramlade han. De tog genast Simon till sjukhuset. Källor till hans fru och barn följde med honom till sjukhuset. De hade en trevlig familjetid medan olyckan inträffade. Även om ingen information var ute om hans hälsotillstånd, informerade hans sida senare media om saken. 60-åringen lider av en del svåra ryggsmärtor. Många ben är förvirrade. Så det kan ta tid att återhämta sig. Han är en av domarna i den berömda dokusåpan America's Got Talent. Simon kommer inte heller att vara en del av showen.

Simons uttalande till sina fans:

På söndagen släppte Simon en video i sitt twitterhandtag. Han sa att han mådde bra och att han sakta återhämtar sig. Han har genomgått flera operationer och därför kan det ta tid att bota. Simon rådde sina följare att vara försiktiga när de provade nya saker. Han uttryckte också sin tacksamhet till det medicinska teamet. Simon sa att de hade tagit hand om honom väldigt bra. 60-åringen verkar vara vid god hälsa. Hans fans över hela världen bad för hans snabba återhämtning. America’s Got Talent startar efter denna tisdag efter Coronakrisen. Men Simon kommer inte att vara med på grund av hans hälsotillstånd. Vi är inte säkra på när han kommer tillbaka på jobbet. Men vi tror att Simon kommer tillbaka till showen när han är botad igen.

America's Got Talents andra domare Heidi Klum, Howie Mandel och Sofia Vergara önskade honom ett fungerande tillfrisknande. De postade en tom stol från American’s Got Talent-showen. Dessutom skrev de att de skulle sakna sin chef i bildtexten.

Simon Cowell – Hans livs berättelse:

Simon Cowell är domare för många kända dokusåpor som Pop Idol, Britain’s Got Talent, The X Factor. Han är känd för sina olika verk. Simon är en entreprenör, tv-personlighet, skivchef. 2013 gifte han sig med Lauren Silverman. Lauren har ett barn Adam från sitt tidigare äktenskap. Dessutom har paret tillsammans en son Eric. Lauren stöttar Simon i varje steg av hans liv. De bor för närvarande i Kalifornien.

För fler uppdateringar, håll utkik på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, kolla gärna in min andra artikel om Khloe Kardashian .