Shroud Grzesiek Det bästa namnet på Twitch förmixern återvänder tillbaka till Twitch!!! Klicka för att veta om legenden kommer tillbaka.

Michael Shroud Grzesiek, är en av de mest kraftfulla live-dekorationerna på webben. Det har idag förklarat att hans triumferande, selektiva återkomst till Twitch. Scenen som satte honom på kartan, efter en tillfällig omdirigering till Mixer som möjligen gav honom en cool 10 miljoner dollar, när webbplatsen blev mörk och hans avtal fick utbetalning.

Grzesiek det största namnet på Twich

Det är en seriös affär. Grzesiek var kanske det bästa namnet på Twitch pre-Mixer-förvärv. Att han lämnade platsen i oktober förra året för då grönare betesmarker verkade flagga för en stressande massmigrering av talanger från Twitch till andra stridande live-realtidsstadier, som YouTube, Facebook Gaming och Mixer. Tio månader och en pandemi senare är Mixer borta och hela livestreamingscenen har flyttats igen.Kraften är tillbaka med etapperna. Stadier som uppenbarligen har slutat erbjuda exklusiva kontrakt till streamers. Grzesieeks ankomst till Twitch är det främsta, mest framträdande draget.

Livestreaming trivs

Eftersom pandemin har utplånat företag över hela Amerika, har det verkligen levt streaming frodas. Enligt en rapport som distribuerats av StreamElements och Arsenal.gg, växte Twitch hela 56 procent, räknat i timmar, mellan huvudkvartalet i innevarande år och det andra.

Facebook Gaming växte med 75 procent under en liknande tidsram. Grzesiek kommer tillbaka till Twitch antyder hans astronomiska siffror. Han har 7,1 miljoner anhängare på Twitch från och med denna komposition. Han kommer att räknas till vad jag är säker på kommer att bli ännu mer tillväxt under det bakre halvåret i år.

Önskan att signera nya dekorationer till eliten

Allt annat lika är det svårt att inte överväga anledningarna till att livestreamingscener kanske inte har någon önskan att signera nya dekorationer till elitarrangemang. Framför allt finns det pandemin: medan dessa stadier utvecklas har COVID-19 decimerat publicister. Dessa är nödvändiga för handlingsplanerna för scener med livestreaming. Utveckling betyder egentligen inte en efterföljande ökning av kampanjintäkter.

För det andra är det inte så rimligt att markering av dekorationer till sjusiffriga kontrakt får ett liknande mått på inkomst. Motståndet mellan live-streaming stadier började precis efter att Mixer rörde upp hela marknaden genom att få Tyler Ninja. Blevins att skriva på sin prickiga linje. Eftersom Mixer är borta är det faktiskt inte uppenbart om någon av de olika stadierna är glada att röra upp marknaden igen. Det tjänade faktiskt inte på några steg att betala utsmyckningar enorma summor pengar bara för att få dem att stanna kvar.

Jag tror personligen att Twitch värvade Grzesiek till ett exklusivt avtal handlade mer om att inte låta honom lämna igen. Det var ett taktiskt misstag.