Sheryl Crow har varit förlovad 3 gånger | Är The Amazing Musician gift? | Om ja, vem är då hennes man?|

Sheryl Crow

Vem är Sheryl Crow? SHERYL KRAGA

Sheryl Crow är en amerikansk musiker, skådespelerska, sångerska och låtskrivare. Hon föddes i Kennett, Missouri. Hennes farfarsfar Charles A. Crow var kongressledamot. Hon har tre syskon, två systrar, Kathy och Karen, och en bror, Steven. Hennes musik består av genrer som p , sten , Land , jazz , och blues . Hon har släppt cirka 12 musikalbum inklusive 10 studioalbum och 2 livealbum.

Hon har också bidragit till produktionen av flera filmljudspår.

Hon började spela piano vid en liten ålder av 6, hon tog examen från Kennett High School 1980. Hon tog examen från University of Missouri. Under college tillbringade hon sin tid med att uppträda med ett lokalt band som heter Cashmere.Efter att ha avslutat college arbetade hon som musiklärare i en grundskola i St. Louis innan hon flyttade till Los Angeles 1986. Sedan arbetade hon som backup-sångerska och spelade även in jinglar för olika kunder inklusive McDonald's. Hon sjöng också för Michael Jacksons Bad World Tour.

Hon har sålt mer än 50 miljoner album över hela världen och har även belönats med 9 Grammys från National Academy of Recording Arts and Sciences .

Några av hennes populära låtar är följande:

Sheryl Crows förhållande med Lance Armstrong

Sheryl och cyklisten Lance Armstrong började dejta 2003. Efter ungefär tre år av att vara tillsammans som ett par, förlovade de sig 2006. Men det engagemanget fungerade inte bra. Inom 5 månader efter förlovningen lämnade Lance Armstrong henne och sångaren krossades. Efter det drabbades hon av en annan dålig nyhet. Crow fick diagnosen bröstcancer. Jag blev så chockad. Jag menar, uppenbarligen, massor av tårar. Vi var alla i chock. Jag menar, tiden stod verkligen stilla, mindes sångaren, enligt ABC Nyheter .

Medan hon genomgick behandlingen tog hon också hand om smärtan av sin förlorade relation. Det är som ett dödsfall, du vet. Och på många sätt är det som att få en del av ditt liv amputerad, men du har fortfarande den där fantomklådan, du vet, där du vaknar och jag kommer att se något och tänka, 'Åh, jag måste se till att Lance är hipp till det här bandet. Jag måste sätta den på hans iPod.’ Och så kommer jag ihåg, ’Åh, vänta, du vet, det är inte mitt liv’, sa sångaren.

Crow var inte redo att ge upp allt så lätt. Hon kämpade tappert och besegrade cancern. 2007 började hon höja det liv hon alltid velat ha. Hon adopterade två barn Wyatt (som hon adopterade 2007) och Levi (som hon adopterade 2010). De är det första jag tänker på på morgonen och det sista jag tänker på på natten, sa hon om sina två pojkar. De går överallt jag går. … De älskar att ha dansfester före sänggåendet. Och de får alltid välja musiken. Jag hoppas bara att de älskar musik, och det kan jag säga att de gör, tillade hon.

Hon bosatte sig sedan i Los Angeles och började arbeta med sin musik.

Rick Beato: ÄR DU MUSIKÄLSKAR??? | Wikipedia | Musik | Jazz | Genrer | Senaste uppdateringar 2021 | Personligt liv | Karriär

Sheryl Crows förhållande till Eric Clapton

Hon hade ett kort förhållande med den legendariske musikern Eric Clapton i slutet av 90-talet som var 17 år äldre än henne. Deras förhållande var dock kortvarigt, även om det ryktades vara inspirationen bakom hennes hit My Favorite Mistake, som handlar om en illvillig ex-pojkvän.

Sheryl Crows förhållande med Owen Wilson

Hon började dejta Owen Wilson 1999. Hon träffade sin första gång på uppsättningen av den lite sedda filmen Minusmannen , där hon gjorde sin skådespelardebut som ett av Wilsons seriemördarkaraktärs offer. Hon dejtade henne i ungefär två år. De båda deltog till och med på Vanity Fair Oscar-festen tillsammans 2000.

Sheryl Crows förhållande med Ryan Seacrest

Det ryktades att Sheryl dejtade Ryan Seacrest 2006, även om det inte finns mycket information om detta.

Sheryl Crows förhållande med Josh Charles

I början av 2003 dejtade hon The Good Wife-stjärnan Josh Charles. Hon tog också med honom som sin dejt på Grammisgalan i februari. I april hade de dock sagt upp det, med en källa som berättade Us Weekly , De ser inte längre varandra. Hon letar efter The Guy, och det var han inte.

Sheryl Crows förhållande till Doyle Bramhall II

Doyle Bramhall är en inflytelserik amerikansk musiker, producent, gitarrist som är känd för sitt arbete med Eric Clapton och Roger Waters. Han har jobbat med Clapton som bandkamrat och det är anledningen till att han och Sheryl träffades. De båda tillkännagav aldrig öppet sitt förhållande och det finns exakt inga nyheter om när deras förhållande tog slut.

Marshmello flickvän? UPPRÖRANDE! Läs för att ta reda på det! Smygtitt personligt liv | Karriär | Relationer | Dejtingliv!!

Vanliga frågor

1. Är Sheryl Crow gift?

Ans. Även om Sheryl hade några högprofilerade relationer och till och med har varit förlovad tre gånger, kom inga av dessa relationer till äktenskap.

2. Har Sheryl Crow barn?

Ans. Ja, hon adopterade två barn nämligen Wyatt och Levi.

3. Hur många gånger har Sheryl Crow förlovat sig?

Ans. Sheryl har varit förlovad ungefär tre gånger men hon hann aldrig till gången.

4. Vad är Sheryl Crows nettovärde?

Ans. Sheryl är en amerikansk singer-songwriter med ett nettovärde på 70 miljoner dollar.

5. Vilken var Sheryl Crows största hit?

År.

  1. Allt jag vill göra
  2. Mitt favoritmisstag
  3. Om det gör dig glad
  4. Mitt favoritmisstag
  5. Det första snittet är det djupaste
  6. Bild. Kid Rock med
  7. Varje dag är en slingrande väg
  8. Stark nog
  9. Njuta av solen

6. Är Sheryl Crow en countrysångerska?

Ans. Sheryl Crow är en amerikansk sångerska.

7. Skriver Sheryl Crow sina egna låtar?

Ans. Hon skrev sin första låt när hon var 13 år. Hon studerade musik vid University of Missouri.

8. Vad är Sheryl Crows riktiga namn?

Ans. Sheryls riktiga namn är Sheryl Suzanne Crow.