Shazam-uppföljare: Zachary Levi kommer säkerligen att komma tillbaka tillsammans med sin SuperHero Siblings Squad! Besök här för att förstå ännu mer om Shazam 2.

Shazam är faktiskt en superhjälte-komedi-film genom DCU. Shazam, samarbetade genom David F Sandberg samt filmen som inkluderade Asher Angel.
Asher Angel spelar Billy Batson som förvärvar flera superkrafter. Shazam 2 förväntas faktiskt komma på bio den 4 november 2022

.När börjar tillverkningen av Shazam 2?

Det är dock en utmanande oro med tanke på att Zachary Levi i juni 2019 uttalade att de hade för avsikt att börja sträva efter Shazam 2 under försenad vårsäsong eller till och med mycket tidiga sommarmånader 2020. Just nu är det faktiskt ganska uppenbart att som ett resultat av Corona-pandemin Virus, för närvarande är det verkligen inte möjligt att uppnå.
Det är faktiskt mest att räkna med att eftersom kanalträffar tar ett år att generera, kommer Shazam 2, om dess eget börjar avfyras 2021, att skapa det möjligt till och med november 2022.

Vem kommer egentligen att guida Shazam 2?

David F. Sandberg är faktiskt den enda producenten som faktiskt har ökat i en så snabb takt de senaste 5 åren.
Vilket faktiskt är den främsta anledningen till att han faktiskt har blivit auktoriserad ännu en gång att skicka uppföljningen av Shazam, vilket är hans otroligt kommande funktion.

Vad kan historien om uppföljningen vara?

Liksom alla andra DC Comics-filmer kommer Shazam 2 också att lagra all sin egen viktig information ett tips. Fångandet har inte heller börjat, vilket gör det också svårare att upptäcka detaljer om filmen.

Genom att följa arvet för slutförande kreditupplysningar, är det faktiskt tänkt att vårt team skulle kunna tänka sig ett team-up mellan den dåliga området daggmasken Mister Mind och Dr. Sivana.

Vem blir kvar i den kommande Shazam?

Detector Bros. har dock inte skapat någon form av uttalande som rör skådespelarna i Shazam 2. Eftersom det faktiskt är en del två, räknas en hel del personlighetsvinster faktiskt på som:.

  • Shazam deltog i genom Zachary Levi
  • Billy Batson deltog i genom Asher Angel
  • Fredy Freeman deltog i genom Jack Dylan Grazer samt Adam Brody
  • Mary Bromfield tog sig an genom Grace Fulton samt Michelle Borth