Shatrughan Sinha står med Kangana Ranaut's. Säger att individer som inte stärker henne helt enkelt är avundsjuka på henne!!!

Som alla vet från föregående månad efter Sushant Singh Rajputs självmordssträvan, står Kangana Ranaut med Sushant Singh Rajput och står i opposition till Bollywood och svågerpolitik inom verksamheten. Nu innebär den goda skådespelaren i vår Bollywood-verksamhet att stärka och stå tillsammans med henne och hennes frågor och invändningar mot svågerpolitik.

I linje med tillgångarna, nyligen, i en intervju med Arnab Goswami på kanalen Republic Bharat. Han uttryckte sin förstärkning mot Kangana Ranaut och sade att personer är avundsjuka på hennes lycka till följd av att hon är en opartisk tjej och springer fram till det mest förnuftiga utan att någon av befästningarna från Bollywood-branschen uppnår så mycket tur i hennes livsstil. utan någon befäst från verksamheten. Och senare kallar han henne Dharmendra of Bollywood-skådespelerskor.Shatrughan Sinha i en intervju med Arnab Goswami

I en intervju som hölls av Arnab Goswami, värd och reporter för republiken Bharat-kanalen. Hela vägen genom intervjun stärker Shatrughan Singhs fräckt Kangana och ber andra människor att stärka henne och stå i opposition till nepotism. Han sa att Bollywood inte ägs av någon. Det är plattformen där någon som är hårt arbetande och begåvad kan komma och hamna själv. Han står arrogant i opposition till nepotism som en del av verksamheten och vädjar till andra att ta bort den från denna plattform.

För Kangana Ranaut, när han sa att hon är drottningen av Bollywood-branschen och alla skådespelerskor och andra människor som kommenterar henne och hennes personlighet är de enda som inte är någonting och som en ersättning för stödjer sådana frågor alla är avundsjuka förresten av sin förmåga, tur och anseende som hon förtjänat genom sin förmåga och kreativitet.

Den här intervjun med R Bharat-kanalen skapar en helt ny miljö inom Bollywood-branschen. Låt oss ta en titt på denna omsättning, i det här fallet, leda oss till vilken väg. Och likaså nu hur olika Bollywood-kändisar reagerar efter den här intervjun och likaså de människor som befinner sig centrerade i form av Mr. Sonha och Kangana.