Shatrughan Sinha föredrog att uttala Kangana Ranaut, allmänheten pratar mot henne eftersom de är väldigt avundsjuka.

Efter att den yngre skådespelaren Sushant Singh Rajput förlorat livet, har problemet med svågerpolitik återigen tagits upp inom filmbranschen. Skådespelerskan Kangana Ranaut har varit högljudd om problemet från första början. Den här gången föredrog Shatrughan Sinha Kangana Ranaut.

Så fort hon återigen fokuserade Bollywood-maffian och skrev ut hur dessa människor förstör var och en av utomståendes yrke och liv genom att gå upp mot dem.I sin färska intervju berättade Kangana Ranaut om detta och hela verksamheten växte mot henne. En välkänd köttpressare och skådespelare Shatrughan Sinha har gett sin åsikt i hela den här röran. Han uppgav att han hela tiden har stött Kangana och kan fortsätta att vidta åtgärder.

Shatrughan Sinha på Kangana Ranaut

Han känner att allmänheten pratar mot henne som ett resultat av att de från insidan är väldigt avundsjuka på henne. Utan vår vilja, utan att bli medlem i våra team, har kvinnan åstadkommit så mycket utan någon push från verksamheten. De är upprörda och avundsjuka på hennes tapperhet och lycka. Det var så Shatrughan Sinha föredrog Kangana Ranaut för sina ansträngningar.

Kangana har pratat om svågerpolitik under mycket lång tid och Sonakshi Sinha, dottern till Shatrughan Sinha var en gång extra fokuserad, men nu har de förlängt sin ställning till Kangana.

Shatrughan Sinha tog en grävning på Karan Johars chattskärm och sa: Hela vägen genom vår teknik fanns det en gång ingen 'Kaffe med Arjun.' En majoritet av dessa avsiktliga tillfällen ger upphov till kontroverser. Så långt som de som nämns i våra dagar är alla individer i vårt personliga samhälle, men filmbranschen tillhör inte åtminstone en viss person.

Han tillade dessutom retoriskt: Vem är du att nämna det? Hur lade du in verksamheten och vad har du någonsin uppnått inom livsstil?

Sushants återstående film

På sociala medier är svågerpolitiken i samtal. Alla önskar rättvisa för den underbara skådespelaren Sushant Singh Rajput.

Dil Bechara filmaffisch

SSR:s avslutande film hade en gång premiär på Hotstar den 24 juli och på morgonen den 25:e är filmen den allra bäst betygsatta på IMDB. Filmens ranking är 9,9/10. Individer är förälskade i filmen. Hotstar twittrade till och med att deras servrar är nere på grund av att filmen har besökt filmens främsta besökare.

Reaktionen i opposition till denna filmpresentation visar hur snyggt Sushants filmer har vunnits med hjälp av målgruppen. Detta är hyperlänken till filmen-Dil Bechara

De heta tillfällena har lättat upp den mörka aspekten av filmbranschen för folket. På den här tekniken för sociala medier ser det ut som om nepotism kan vara ute och kastas från vår favoritfilmverksamhet.