Shatrughan Sinha Bats för Kangana Ranaut i opposition till Bollywood, Ayesha Shroff college Anurag Kashyap för att ha släpat sin son!!!

Ett par anklagelser framfördes i opposition till Bollywood för att träna nepotism och massbojkotta en stjärna. Bollywood skådespelare Shatrugan Sinha på fredag ​​öppnar sig angående bojkottbevakningen av Bollywood genom vadd för Kangana Ranaut. Han utropade att nepotism dessutom existerade under hela hans dagar!

Shatrughan Sinha på Bollywood

Sinha pratade med ett av de viktiga mediahemmen och utbrast om svågerpolitik under sina dagar. Berömd person Rajesh Khanna brukade ha en personal som föredrog från Bollywood. Shammi Kapoor hade dessutom en personal som alla kan se Kapoor-dynastin nu. Dharmendra och jag förblev hela tiden försummad från de lagen. Min gode vän Subhash Ghai nämnde vänskap i Bollywood-finalen fram till visning. Så fort du är nere kommer de att minska hela anslutningarna, liknande alla andra kriminella relationer.Efter den olyckliga döden av Sushant Singh Rajput , konfronterade Bollywood ett par anklagelser om att ha tränat gruppism i flera år. Den primära som diskuterade detta brukade vara Bollywood-skådespelare Kangana Ranaut . Hon definierade hur Bollywood-tillverkare och administratörer observerar traditionen av personalfavoriter som ett antal Bollywood-personligheter kritiserade henne för.

Ayesha Shroff till Anurag Kashyap: Dra inte min son

Direktör Anurag Kashyap förklarar nepotismtraditionen i Bollywood genom att ta exemplet med Taimur Ali Khan och Tiger Shroff till vilken, Ayesha Shroff utbrott.

Anurag Kashyap i en tweet förklarar nepotismtraditionen i Bollywood existerar helt enkelt som ett resultat av uppmaningen från målgruppen och media. Media visar exakt vad målgruppen behöver se ut, sa han. För att ge en förklaring till delade han en informationsartikel som spottar Tiger Shroff och Taimur Ali Khan utanför sitt område. Det här är Anurag Kashyaps tweet, ta en titt.

https://twitter.com/anuragkashyap72/standing/1286310040521957379

Reagerar på detta, mamma till Tiger Shroff och make till välkänd skådespelare Jackie Shroff , Ayesha Shroff styrde att inte dra in sin son i allt detta. Vad han har åstadkommit är allt genom hans personliga insatser och inte längre genom någon påverkan inom branschen.