Sharon Stones syster Kelly blev smittad av CORONA-viruset. Hon balsamerar icke-maskbärare.’.Klicka här för att veta mer.

Den pågående covid-19-pandemin har orsakat en enorm kris över hela världen. En enorm befolkning i hela världen är drabbad av Coronaviruset. Det finns inga gränser för vem som kan smittas av covid-2019. Stones syster kämpar för sitt liv på sjukhuset. Sharon är helt nedslagen över de rådande situationerna och är väldigt frustrerad över alla dessa slarviga människor. Hon fördömer genast icke-maskbärarna för den nuvarande situationen för hennes syster.

Fortsätt läsa för att få veta mer. Men innan dess, ta en titt på den här videon av Sharon Stone, där hon pratar om hennes systers tillstånd och människorna hon skyller på-

https://www.youtube.com/watch?v=ki2OM2AOlGQVarför är hon så frustrerad över dessa icke-maskbärare?

COVID-19 har alla chockat och rädda in i grunden. Alla är rädda för sina liv och sina nära och kära. Sharon Stone den 6 augusti 2020, vilket är en söndag, delade ett visst antal fotografier. Hon lade upp dessa bilder på sitt Instagramkonto. Dessa bilder var på hennes systers sjukhusrum.

Och på en av samma bilder visar det ett stort gult rör som pumpar luft in och ut ur rummet. Bilden visade också en läkare i rummet, iklädd den fullständiga personliga skyddsutrustningen.

I bildtexterna förklarar skådespelaren också att hennes syster har lupus. Lupus är en autoimmun sjukdom som orsakar inflammation i leder, hud och andra organ.

Hon sa att hennes syster Kelly, som redan hade lupus, nu också är infekterad av Corona-viruset och bilderna som hon laddade upp var från hennes sjukhusrum. Hon skrev också att allt detta berodde på en icke-maskbärare.

Sharon nämnde också att hon inte har något immunförsvar och att det enda stället hon gick till var apoteket.

De Grundläggande instinkt stjärnan förklarade att i det amerikanska länet i Montana där Kelly bor kan medlemmar av allmänheten inte testas om de inte är symtomatiska.

När de har ett test tar det fem dagar för dem att få sina resultat, sade Stone.

KAN DU MÖTA DETTA RUM ENsam? Bära en mask! För dig själv och andra. Snälla, tillade hon.

I en annan Instagram-video delade hon en video där hon ytterligare avslöjade detaljerna och tillståndet för sin syster.

Sharon Stone sa också att Kellys man Bruce också är i COVID-rummet.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!