Shane Dawson har mognat!!! Fästmannen Ryland Adams känner detta, när han bryter sin tystnad om kontroversen! Klicka här för att veta mer.

Shane Lee Yaw är bättre känd under sitt professionella namn som Shane Dawson. Han är en amerikansk YouTuber, skådespelare, författare, regissör och musiker. Han var en av de första som blev berömmelse på videodelningswebbplatsen YouTube

Shane Dawson verkar nu vara väldigt mogen. Han har nu börjat rensa ut frågor och kontroverser och lösa de gamla problemen.

Klicka för att se den mycket kontroversiella YouTubern äntligen bryta tystnaden om kontroversen-Är det slutet på Shane Dawsons YouTube-karriär?

Shane Dawson som är en av de första som blev så populär och tog så höga inlägg via YouTube. Men under de senaste månaderna har hans youtube-karriär fått en stor hit. Den främsta anledningen till hans bakslag är att han inte har något nytt innehåll för sina följare.

Shane Dawsons fästman Ryland Adams har också äntligen brutit sin tystnad om att de är tillsammans. I en video säger han att han förstår att Shane har gjort mycket okänsliga och kränkande skämt.

Vad ingick allt i hans skämt och videor?

Hans kommentarer inkluderade rasistiska skämt, pedofiliskämt och många fler stötande kommentarer. Men dessa videor började dyka upp online för att förfölja Shane, som fick mycket kritik från alla hörn. Effekten var så stor att hans prenumeranter minskade drastiskt.

Shane Dawsons problem blev allvarliga när Jaden och Jada bestämde sig för att ta saken i egna händer. Shane Dawson hade tydligen gjort en video för många år sedan där han låtsas onanera framför Willow Smiths affisch.

Videon fångade Jaden och Jadas uppmärksamhet. Båda gjorde hårda kommentarer på Twitter och visade sin ilska och missnöje med videon. Med detta nådde kontroversen en ny nivå och gjorde hela frågan mer intensiv och allvarlig. Människor reagerar på den här videon och nyskapade kontroverser på sina egna sätt.

Shane Dawson släppte en video för en månad sedan och bad hjärtligt om ursäkt för sina tidigare handlingar. Det var hans sista video. Nu har Shane Dawsons fästman Ryland Adams äntligen brutit sin tystnad i frågan genom att släppa en video.

Han säger i videon, jag förstår att Shane har gjort mycket okänsliga och kränkande skämt och jag vet att även om de låg långt tillbaka i hans förflutna, är det svårt att skilja den personen från den han är idag, speciellt när du har sett dem i realtid, och du är sårad just nu.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna.