Shahid Kapoor har ett episkt svar efter att Ishaan Khatter frågar honom om att se tidlös ut i sin renrakade look. Klicka för att ta reda på mer!

Shahid Kapoor semestrar för närvarande i deras semesterhus i Punjab med fru Mira Rajput och barn. Shahid hade ett skäggigt utseende under hela lockdownen, men äntligen har skådespelaren sagt adieu till sitt skägg när han ses ha en renrakad look. Tack vare sociala medier har Shahid Kapoor bjudit sina fans på en serie selfies. En sådan selfie fångade den unge brodern Ishaan Khatters uppmärksamhet.

Ishaan lämnade en kommentar där han berömde sin storebror för att han såg suave ut vid 39 års ålder. Han skrev, Så det känns som att vara tidlös tors, tors,

Till detta svarade Shahid: 'Har du precis spottat på mig. Tja, vi älskar verkligen dessa bröder och deras kamratskap och vi skulle vilja göra 'Tu Tors' till deras förhållande. Ishaan är känd för att vara väldigt nära sin halvbror Shahid. Ishaan tar karriärråd från sin äldre bror när han behöver det. När det gäller Shahid, sågs han senast i Sandeep Bantas Kabir Singh. Därefter kommer han att ses som en cricketspelare i sportdramat Jersey.https://www.instagram.com/p/CE_hS1gnG8M/?utm_source=ig_web_copy_link

Shahids nya filmtröja

Jersey är en nyinspelning av Telugu-filmen med samma namn med Nani i huvudrollen. Gowtam Tinnanuri leder projektet, som också regisserade den ursprungliga storfilmen söderut.

Shahid sköt och övade för rollen i Jersey innan låsningen trädde i kraft i mars. Han fick också blåmärken på läppen när han spelade på Jersey. Eftersom teamet ser fram emot att snart återuppta inspelningen har Gowtam i en intervju belyst hur inspelningen av sportdramat kommer att planeras när det är säkert att vara på inspelningsplatserna med Shahid, Mrunal Thakur och andra skådespelare.

När Gowtam pratade om att filma Jersey mitt i rädsla för coronaviruset, sa Gowtam: Nu finns det ett tak för antalet besättningsmedlemmar som kan vara närvarande på en filmuppsättning. Utöver det berömde Gowtam också Shahids cricketfärdigheter.

https://www.instagram.com/p/CFKdxtYnSWR/?utm_source=ig_web_copy_link

Shahid Kapoor kommer att börja skjuta för Jersey i slutet av september.

Inspelningen kommer att börja i Chandigarh och skaparna arbetar för närvarande med logistiken. På tal om inspelningen väntar cirka 15 dagars arbete.

Hans pappa Pankaj Kapur som också spelar i filmen kommer också att börja filma. . Tillverkarna frågade den äldre skådespelarens tillåtelse om han var bekväm med att börja skjuta . Skådespelaren nickade och sa att han är bekväm att börja fotografera. Efter framgången med Kabir Singh väntar folk på Shahid Kapoors nya satsning. Filmen spelar Mrnal Thakur mitt emot skådespelaren.