Shadows House Säsong 2 Avsnitt 5 sänds äntligen - officiellt datum har meddelats

Potentiellt mindre lugn väntar på den kommande utflykten. I det femte avsnittet av säsong 2 av Shadows House kommer Kate att upptäcka sig själv mitt i total kaos. Tja, Kate har kämpat mot systemet ensam, och nu är hennes liv på väg att bli helt upp och ner. Kommer hon att klara av det? Nu är det mycket missförstånd. Många förändringar kommer till liv av skuggorna, och saker och ting börjar bli konstiga. Här är all information du vill ha för den senasteanime avsnitt. Äntligen kommer Thomas att avslöja sotkrafterna i det femte avsnittet. Men det kommer att göra allas liv kaotiska.

Telecasting Date of Shadows House säsong 2 avsnitt 5

Tidigare i Säsong 2 avsnitt 4 i Shadows House tappade Kate ofta fattningen och producerade en hel del sot. Även om alla var rädda för Edward var hon säker på att hon var oskyldig. Hon släppte till slut ut en enorm mängd sot, vilket ledde till bildandet av stalaktiter. Kate gjorde detta med avsikt för att avleda uppmärksamheten från Stjärna Bärare sedan Barbaras sot behövde särskild behandling. Den 6 augusti 2022, vid midnatt, A Midnight Meeting Of Peers, thefemte avsnittet av säsongen2 av Shadows House, kommer att debutera. Den kommer att vara tillgänglig via Crunchyroll. Slutligen kommer alla att få kunskap om sotets kraft och hur man utnyttjar den. Slutligen, håll utkik på The Anime Daily för allasenaste informationen.Handlingen i Shadows House säsong 2 avsnitt 5

Skuggorna kommer att ta itu med ett helt nytt nummer i veckans episod . Den femte avsnitt av säsong 2 av Shadows House har titeln A Midnight Meeting Of Peers. I korridoren kommer Mister Thomas att ansluta sig till gruppen och berätta att att utveckla sina sottalanger är nyckeln till vuxenlivet. Barnen kommer att vara i en tillstånd av oordning då de som saknar sotförmågor tas bort. För att klara provet måste skuggorna och deras slavar nu visa sina förmågor. Kate kommer dock att ha ett problem. Hon förstår inte varför Thomas plötsligt avslöjar en så viktig sak eller var Edward är. Emilico kommer att ifrågasätta om de försöker dölja Edward. Kate kommer att vara misstänksam mot Thomas motiv. Hon spekulerar i att de kan vara detförberederatt vika barnens vingar. Ricky och Patrick kommer att hamna i en svår situation under tiden. Ricky är besviken eftersom han inte kan använda sina sottalanger. Han är orolig för framtiden. Men Patrick rekommenderar att han pratar med John eftersom han kanske kan hjälpa. Innan de kan lämna växthuset, men de kommer att uppslukas av sot, vilket kommer att göra livet outhärdligt för dem två.

Bli ständigt uppdaterad med oss, besökmarknadsaktivitetenför uppdateringar i realtid.