Seraph of the End Chapter 90: Har du läst det senaste tillskottet till denna fantastiska mangaserie än? Läs för att veta Releasedatum, spoilers och mer!

Nyligen har de senaste kapitlen för den populära mangaserien Seraph of the Last kommit ut i snabb takt. För bara några månader sedan såg vi det åttionionde kapitlet i den pågående serien. Fansen har också varit ganska exalterade över släppet av nästa kapitel. Kapitel 89 gav oss mycket att se fram emot, och Kapitel 90 gör ingen besviken. Även om det har många skakande ögonblick, är Chapter 90 väldigt uppslukande att gå igenom. Om du inte har läst den ännu har vi samlat all information du behöver veta om den. Det kommer dock att finnas spoilers för kapitel 90, så det här är en rättvis varning för det.Utgivningsdatum: Seraph of the End Chapter 90

Skaparen av denna mangaserie släppte Chapter 90 den 1 maj 2020. Skaparna publicerar ett nytt kapitel varje månad som ett schema för mangan. Vid det här laget finns det ungefär tre kapitel till på den officiella hemsidan där Manga kommer ut. Den senaste var Chapter 93, och den kom ut för ett par dagar sedan.

Var kan du läsa det?: Seraph of the End Chapter 90

Alla kapitel i Manga kommer ut på den officiella hemsidan som heter VIZ. Medan andra webbplatser kan ha Manga, rekommenderar vi att du läser från Viz. Eftersom den här webbplatsen hjälper artisterna att få lite intäkter för sitt arbete, går de flesta genom Manga från den. Du kan hitta kapitel 90 av Seraph of the End här .

Spoilers: Seraph of the End Chapter 90

Många viktiga händelser äger rum i kapitel 90, och de flesta av dem är inte särskilt upplyftande. Den mest avgörande vändningen som äger rum i berättelsen är att Mika dör i detta kapitel. Eftersom karaktären var en älskad, är fans och läsare förkrossade över denna plötsliga död. Vi Yu i full sorg och kände självmord i slutet av Mikas, vilket var en annan sorglig sak att se. Den tragiska vändningen i handlingen har fått läsarna i en debatt eftersom de inte är säkra på vad de tycker om det här avsnittet. Det har också satt höga förväntningar på vad som händer efter detta. I vilket fall som helst var kapitlet ett sorgligt sådant, och vi hoppas att de efterföljande är lättare. Vi kommer att uppdatera detta avsnitt när vi får mer information.

Sammanfattning av kapitel 89: Seraph of the End Chapter 90

I kapitel 89 blev det väldigt intensivt när episka slagsmålsscener och uppoffringar ägde rum. Yu och Mika mötte Guren i en strid, och det gick söderut. Även om kampen var lång, övermannade Guren Yu. Som ett resultat offrade Mika sig själv för att rädda Yus liv. Guren lyckades såra Mika svårt.

Å andra sidan flyr Kimizuki Yoichi, Shinoa och Mitsui för att också rädda sin syster. De ser Yu på vägen. Då är Mika på randen av döden, och Yu ber Asuramaru att rädda Mikas liv. Resten av händelserna inträffar i kapitel 90 när Mika dör och Yu är i sorg. Kapitlen var väldigt intensiva och gav avslutning till Mika.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Mushoku Tensei!