Senaste nytt! Kommer det att finnas en Punisher säsong 3 eller inte? Är den förnyad eller inställd? Bekräftad? Medverkande, plotuppdateringar

Kommer det att finnas en Punisher säsong 3 eller inte, det har uppstått en hel del förvirring i samband med förnyelsen och inställningen av Punisher säsong 3, efter släppet av säsong 2 tillkännagavs det officiellt att Punisher säsong 3 inte kommer, efter att ha hört detta , fansen var så besvikna eftersom de förväntade sig mer, det finns få saker som fortfarande är kända för dem. Berättelsen är inte färdig för tittarna. så scrolla ner för att veta om producenten ändrade sig om att ta med Punisher säsong 3 eller om den redan är inställd?. I den här artikeln får vi reda på kommer det att finnas en straffare säsong 3?. Den största frågan i fansens sinnen är om det kommer en straffare säsong 3.

punisher säsong 3

Daredevil-skådespelaren Peter Shinkoda talar om anti-asiatiskt hat i Hollywood! Klicka här för att förstå huvudpunkterna.

The Punisher Översikt

Straffaren är en amerikansk serie som släpptes på Netflix den 17 november 2017 – 18 januari 2019, skapad av Steve Lightfoot, den är baserad på den underbara seriefiguren med samma namn, The Punisher is an Action, konspirationsthriller, kriminaldrama. komponerad av Tyler Bates. berättelsen om Punisher är Efter mordet på Frank Castles familj, blir marinveteranen Frank Castle hämnaren känd som The Punisher, vars enda syfte att straffa dem som dödade hans fru och barn. det finns totalt två säsonger av The Punisher-avsnitten heter 1. 3 PÅ MORGONEN,
 2. Två döda män,
 3. Kandahar
 4. Återförsörja
 5. Artillerist,
 6. 'Judasbocken',
 7. Hårkors
 8. Kallt stål
 9. Front mot fienden
 10. Den ondas dygd
 11. Fara nära
 12. Hem
 13. Memento Mori

Kommer det att finnas en punisher säsong 3?

Efter att föreställningen avbröts fanns det ett missnöje bland folket. Medan behovet av säsong 3 av punisher fortfarande fanns där, började allt gradvis mörkna. Sedan kom det ytterligare ett stort tillkännagivande av straffarens huvudstjärna. Stjärnan Jon Bernthal har meddelat att det finns möjligheter för säsong 3 att hända. Skådespelaren erkände detta i en intervju genom att säga: Det är otroligt ödmjukt hur mycket folk reagerade på den här versionen av Frank, och jag kan inte säga hur mycket det betyder för mig eftersom han betyder så mycket för mig. Han är i mitt blod, han är i mina ben... Så det handlar inte om huruvida vi gör det, det handlar om att göra det rätt och göra den version som fansen förtjänar. Vi får se. Jag menar, alla dessa beslut fattas i rum jag inte är inbjuden till... Men Frank är alltid där, han är alltid en del av mig. Och när vi får samtalet att gå, kommer jag att vara redo och jag ska se till att jag gör allt jag kan för att se till att vi gör det rätt, annars kommer vi inte att göra det alls.

Han avslöjade också hur han älskar att agera som straffaren och han har ett personligt band med den karaktären. Eftersom huvudrollen redan har visat sitt intresse för serien genom att säga att det finns alltid hopp kan vi hoppas på goda nyheter. Så svaret på frågan om det kommer en straffare säsong 3 är att det finns ett visst hopp om att punisher säsong 3 kommer.

Kanske kommer fansen av The Punisher att höra de goda nyheterna snart officiellt av Netflix.

Utgivningsdatum för The Punisher säsong 3

Det är en stor besvikelse för fansen av The Punisher att det finns mycket låga chanser att förnya The Punisher säsong 3, anledningen är att Netflix har avbrutit sin koppling till Marvel i februari 2019.

men det finns möjlighet att kanske The Punisher säsong 3 släpps på Disney+ eftersom Disney+ förra året äger marvel-serien nu, och det förväntas också att den tredje delen av punisher kommer att släppas 2021. men ändå finns det inget officiellt releasedatum har meddelats ännu, så vi kan inte berätta något bekräftat datum. Hoppas du fick svaret på frågan kommer det bli en punisher säsong 3.

Varför avbröt Netflix serien?

Marvel och Netflix knöt ihop 2013, men i februari 2019 bröt Netflix denna bindning, det finns ingen anledning att avslöja av Netflix angående avbrytandet av straffaren säsong 3, men det finns rykten om det som

 1. Marvel-shower är dyra att producera,
 2. Kanske bara Marvel-älskare visar intresse för den här typen av serier, så många tittare är mindre i straffaren än någon annan serie.
 3. Kanske var det brist på ledning,
 4. Det finns också ytterligare en anledning är att Netflix knyter an till Marvel för att få allmänhetens uppmärksamhet, och senare är han säker nog att producera en succéserie själv.

Om det blir The Punisher säsong 3 så är den förväntade skådespelaren det?

Det finns alltid en stor roll för skådespelarna för att uppnå en TV-serie. Om The Punisher: Season3 sändes så finns det chanser att några av de gamla färgerna från tidigare säsonger kommer tillbaka hit. Det beror helt på om skådespelarna skulle plockas upp där de slutade i den tidigare serien eller ta andra skådespelare i serien på ett nytt sätt. De förväntade stjärnbesättningarna är:

 • Jon Bernthal Som Frank Castle (agerar som byggnadsarbetare på dagtid och 'Punisher', en hämnare på natten).
 • Giorgia Whigham som Amy Bendix
 • Ebon Moss-Bachrach som David Lieberman / Micro (Franks tekniker)
 • Jaime Ray Newman som Sarah Lieberman (fru till David Lieberman).
 • Amber Rose som spelar Dinah Madani,
 • Ben Barnes som Billy Russo,
 • Jason Moore som Curtis Hoyle,
 • Floriana Lima som Krista Dumont,
 • Josh Stewart som John Pilgrim.

Daredevil Säsong 4: BEKRÄFTAD? Releasedatum | Cast | Handling | Trailer | SENASTE UPPDATERINGAR SPOILERS!!!!

läs den här artikeln för att veta om Daredevil säsong 2

Vanliga frågor

F1 Straffaren i serien är en bra kille eller dålig?

I säsong 1 och säsong 2 spelar huvudpersonens roll som straffare, han är inte en hjälte lika bra som en skurk, i starten var han väldigt snäll och en bra man, men efter att ha förlorat sin familj blir han våldsam och efterlyst att hämnas från mördarna, så vi kan inte säga att han är en hel hjälte eller en fruktad skurk.

F 2 ställde Netflix in Punisher säsong 3 på grund av lågt betyg?

Nej, definitivt inte, The Punisher del ett och del två älskades så mycket av allmänheten att det är därför IMDb-betygen för The Punisher är 8,5 av 10 och 87 % av människorna gillade showen, och dess publikbetyg är 4,8 stjärnor, vilket räcker för att visa att denna marvel-serie är så älskad av tittarna.