Selena X Justin: Gå längs minnesbanorna med några återgångsbilder på vår favorit Jelena. Klicka här för att veta allt

Berg-och-dalbanan mellan Justin Bieber och Selena Gomez har alltid hållit sina fans i vördnad. Hollywood har sett många bedårande och söta par som har gett en hel del blandade känslor till sina följare. Den här Jelena som namngivits av fansen var helt och hållet en av dem som fansen har gett enorm kärlek och respekt hela tiden.

https://youtu.be/Smtln6W83pc

Även om duon tillhör sångvärlden men fansen känner Selena Gomez sedan hennes Wizards of Waverly Place-dagar. Showen som sändes på Disney var mycket känd bland tonåringarna. Den gången Selena var också ny på detta skådespelarfält. På samma sätt debuterade Justin som är en kanadensisk sångare och låtskrivare med sin EP My World som släpptes år 2009.Jelena: Börjande dagar av förhållande

Den sensationella duon har redan fått minsta acklamation från sina fans när de först började dejta. Enligt källorna sågs detta par första gången tillsammans 2010 på en IHOP. Och sedan dess har deras förhållande mött många upp- och nedgångar. Så fort allmänheten fick veta att deras favoritsångare har ett kärleksförhållande växte deras lycka med stormsteg.

Men den gången kom det ingen bekräftelse från deras sida förrän på nyårsafton. Gomez var 18 och Justin var 16 under deras startdagar när de först bekräftade sitt ryktade förhållande genom att kyssa varandra på St Lucia.

Jelena: Första split

När deras fans trodde att allt gick smidigt och bra mellan Selena och Justin. Duon släppte bomben för deras uppbrott. Det var år 2012 Jelena splittrades och sågs inte tillsammans förrän 2017.

Mellan dessa år var fansen lite förvirrade över vad som händer med Jelena. Det ryktades att båda började dejta andra och till och med är i lyckliga relationer. Precis som Selena dejtade Zedd och Justin var med Hailey Baldwin följt av Sofia Richie.

Jelena: Minnen stannar kvar

Jelena var återigen tillbaka 2017 men strax efter ett år avslutades allt äntligen på ett abrupt sätt. Sedan dess har det inte cirkulerat några nyheter om paret och till och med har de raderat alla sina tidigare bilder. Men det är definitivt svårt för deras fans att radera minnena som de har klistrat in permanent i deras sinne. Att se tillbaka på sina gamla bilder och påminna om gamla dagar kan hålla Jelena vid liv i våra hjärtan.