Selena Gomez sa att det var en 'big deal' att arbeta med Blackpink! Läs för att veta mer.

Glass visar inga tecken på att svalna när Blackpink och Selene Gomez gemensamma spår debuterade som nummer 13 på US Billboard Hot 100-listorna nyligen. Faktum är att det är Blackpinks högsta låt på Billboard hittills och överträffar Hur du gillar det och Surt godis . I en intervju med Radio.com avslöjade den sydkoreanska tjejgruppen och den amerikanska sångerskan-skådespelerskan hur samarbetet kom till.

Blackpink hade låten ett tag och ville slå sig ihop med en artist för att lätta upp stämningen. Selena – som hade träffat två av fyramedlemmarna Jisoo and Rose på New York Fashion Week förra året. Hon sa att hon kände sig hedrad när Blackpink kom fram till henne med låten: Jag var som, 'Det här är en stor sak. De här tjejerna är enorma.Gomez heter Blackpink's Döda denna kärlek och Hur du gillar det som hennes personliga favoriter. Men det var inte bara deras musik som inspirerade henne. Hon kan ha plockat upp några av deras rörelser och tillägger att hennes danskoreograf fick henne att titta på Blackpinks musikvideo.

Jag fullkomligt älskar deras musik. Och efter att vi började göra det här blev jag mer ett fan. Jag känner att jag har fått nya vänner även om vi inte har träffats ännu. Jag var nervös eftersom det är något som kliver ur min zon lite, men det var bara den bästa tiden.

Jag har så mycket respekt för dem; deras arbetsmoral och hur mycket de lägger ner i det de gör är ganska anmärkningsvärt. Så typ av att se crossover har varit riktigt intressant samtidigt för oss båda. Var och en av oss fick gå in i den världen tillsammans.

De håller på med ännu en video

Selena och BLACKPINK har serverat ytterligare en video för deras Ice Cream-samarbete, den här gången ett lyriskt klipp där alla kvinnor zoomar in hemifrån. Efter att ha släppt det färgglada officiella klippet och en animerad dansföreställning är SelPink tillbaka med ett lyriskt klipp där varje kvinna sjunger sin roll från sina sovrum, där Gomez verkar ringa in från ett solstänkt vardagsrum. Den blottade bilden har redan fått mer än 8,7 miljoner visningar på bara några dagar. Återigen, på grund av pandemin, kunde de inte vara i samma rum tillsammans, men det har inte hindrat dem från att göra det bästa av saker och ting.

Den animerade dansvideon fick dem att bli virtuella tack vare Zepeto, en sydkoreansk app som låter användare skapa 3D-avatarer som kan interagera.