Selena Gomez 'RARE' skönhetskollektion. Vad vi än förstår hittills. Klicka på för att studera elegansens planet

Selena Gomez, artisten, presenterade i februari att hon faktiskt med största sannolikhet kommer att öppna upp en sminkmärke Worldwide astronomical pressade uppskjutningstiden framåt. Selena har faktiskt infört den formella lanseringstiden, det vill säga den 3 september 2020.

Vilken typ av produkter kommer Selenas sminkkollektion att innehålla?

Mycket, Selena har faktiskt verifierat att hennes sminkpipor definitivt kommer att koncentrera sig på markarbete, ögon, concealer och även läppstiftsmörker. I en anställningsintervju avslöjade hon att hennes grundarray definitivt kommer att innehålla 48 färger. Hon garanterade också att hennes mascara definitivt kommer att vara en av de bästa i branschen.Under en anställningsintervjubehandling tillsammans med Amy Schumer påpekade Selena likaså att hon inte upplever att smink faktiskt är ett krav. I den befintliga produktionen är det faktiskt ett av sätten att ta bort lite social stress av att dyka upp plötsligt.

Vad är egentligen lanseringstiden för sminkkollektionen genom Selena Gomez?

Gomez påpekade att under 2020 kommer sminkkollektionen definitivt att gå till bostäder och även 2021 kommer den definitivt att introduceras internationellt. COVID-19 har faktiskt förstört tidtabellen för allt men Selena följer faktiskt sin planering. den 3 september 2020 kommer hennes föremål definitivt att introduceras i Amerika.

Vilka föremål Selena Gomez besitter är förvärrade nu?

Selena Makeup

Via sin Instagram har Selena faktiskt visat sina sminkpipors läppstift, ögonskugga och likaså flytande eyeliner.

Varför är 'Sällsynt' fras exklusivt för henne?

Under 2020 har Selena faktiskt använt sällsynta fraser en hel del. Hon klargjorde användbarheten av den frasen för henne i en Instagram Story. Hon påpekade sällsynta sätt att ta bort krav på perfekthet. Varje person är faktiskt ovanlig i sina personliga medel, vilket verkligen inte bara får dem att tänka utmärkt men de välkomnar också på egen hand. Det finns faktiskt en stor mängd elegans i brister och alla borde känna igen det.

Gomez presenterade henne nyligen Album i 202 o kallad Rare och även Rare Impact Fund på hennes 28:e födelsedag. Denna fondorganisation uppmärksammar att erbjuda psykologisk välbefinnandehjälp till individer.

Det var faktiskt allt för just nu. För ytterligare uppdateringar, fortsätt alltid att observera vårt team här. .