Selena Gomez och K-popbandet BLACKPINK släpper Ice Cream musikvideo: klicka här för att veta mer!

K-pop power girl-gruppen Blackpink och sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez släppte sin energiskt efterlängtade nya singel Ice Cream-låtvideo på fredagen.

Stänkt i nyanser av rosa och olika pasteller öppnar musikvideon här med Gomez i en röd-vit randig outfit. Hon bar en sjömansmössa som styrde fartyget i en skåpbil med frusen yoghurt. Medan Blackpink individer Jisoo, Jennie, Rose och Lisa senare flyttar med frusen yoghurt i en lysande rosa frusen yoghurtbar.Om Ice Cream-låten

Blackpinks managementbyrå, YG Entertainment, sa att Ice Cream var idealiskt för sommaren och inte alls samma sak som tidigare melodier Kill This Love eller How You Like That. Båda hade ett mer unikt och kraftfullt klubbat medan Ice Cream har en lättare, bubblig atmosfär.

Det 17 sekunder långa mysteriet för musikvideon, som släpptes på torsdag, har mer än 15 miljoner perspektiv på YouTube. Fryst yoghurt ansluter dessutom fritt till Gomez nya matlagningsprogram Selena + Chef. Där välkända kulinariska specialister dyker upp på avstånd för att träna den före detta Disney-stjärnan att laga mat. Till exempel omeletter, bläckfisk, tacos och godsaker. Serien utan manus med 10 scener dök upp på HBO MAX-streamingscenen denna månad.

Vid tidpunkten när den släpptes för två månader sedan slog Blackpinks How You Like That YouTubes 24-timmarsrekord med 82,4 miljoner perspektiv på sin första leveransdag på videoscenen, enligt Variety.

Om Selena Gomez

Selena Marie Gomez (född 22 juli 1992) är en amerikansk sångerska, låtskrivare, skådespelerska och producent. Uppvuxen i Texas började Gomez sitt yrke genom att dyka upp i ungdomarnas TV-serie Barney and Friends (2002–2004). I sina tonåringar ökade hon mer omfattande erkännande för sin roll som Alex Russo i den Emmy-belönta Disney Channel TV-serien Wizards of Waverly Place (2007–2012).

2017 meddelade Billboard att Gomez har sålt mer än 7 miljoner album och 22 miljoner singlar runt om i världen. Gomez har fått olika utmärkelser och betraktades som Årets Billboard Woman 2017. Hon var vid ett tillfälle den som följdes mest på Instagram.

Om K-popbandet BLACKPINK

Blackpink är en sydkoreansk ung tjejgrupp inramad av YG Entertainment, bestående av individerna Jisoo, Jennie, Rose och Lisa. De dök upp i augusti 2016 med singelalbumet Square One, som lyfter fram Whistle och Boombayah, deras första nummer ett-hits på Sydkoreas Gaon Digital Chart och Billboard World Digital Song Sales, separat.

Gruppen har slagit olika onlinerekord genom hela sitt yrke. Musikinspelningarna för Kill This Love (2019) och How You Like That satte var och en rekord för den mest sedda musikvideon inom de första 24 timmarna efter releasen. De är från och med nu den mest följda tjejgruppen på Spotify och den mest prenumererade musikgruppen.