Selena Gomez delar med glädje Throwback-videosång till Britney Spears, MINNS Gamla dagar!

Världen slutade snurra för ett ögonblick när Selena Gomez och Britney Spears hade sin ljuva interaktion.

Stjärnorna möttes i går kväll när två av de mest ikoniska musikerna i historien, Britney Spears och Selena Gomez, delade en bedårande bild tillsammans på Instagram!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Selena Gomez (@selenagomez)Selena Gomez delade en video där hon sjunger till Britney Spears Don't Go Knockin on My Door, men från decennier sedan. Inlägget var rubricerat med den roliga frasen ʺhustle is real!ʺ Selena använde också Windows Media-programvara för bakgrunden och det gjorde verkligen detta till ett ikoniskt 90-talsögonblick.

För att göra saken ännu bättre,Spjutkommenterade, Det här är det mest bedårande jag någonsin sett ️ !!!!!

Selena Gomez är en popsångerska som har varit i branschen i över 15 år. När hon bara var 14 år gammal twittrade Selena om sin kärlek till Britney Spears senaste album och hur det hjälpte till att ta sig igenom tuffa tider. 2015, efter att ha sett sig själv utan smink på TV för första gången i sitt liv vid en intervju med ABC News, sa Spears till Rolling Stone Magazine att världen kan vara en otäck plats, men att döda dem med vänlighet.

Selena Gomez och Britney Spears är två av de mest kända sångerskorna i nyare historia så det är inte förvånande att det finns en kampanj för att de ska samarbeta om ny musik. De har faktiskt till och med spelat in tillsammans tidigare!

Låten Hands släpptes som svar på inspelningen av nattklubben Pulse 2016. Inspelningen innehåller en all-star lineup, inklusive Jennifer Lopez och P!nk bland andra artister från olika genrer.

Sångerskan svarade snabbt när hon hörde att Selena Gomez och Justin Bieber slog sig ihop för en ny låt. Tekniskt sett, ja, Britney twittrade som svar på någons tweet om duetten på Twitter. På frågan om hur hennes idealiska samarbete med Selena skulle vara, sa Spears att det skulle ha några bra gammaldags girl power-vibbar!