Selena Gomez återförenas med sina trollkarlar från Waverly-platsen, co-stjärnan David Henrie i det fängslande helt nya videoklippet

Selena Gomez återförenas med sina trollkarlar från Waverly-områdets motspelare David Henrie i charmig spic and span-videoklipp

Vad var det i videon?

David Henrie delade en video där han återförenas med sin motspelare i Disney Channel, Selena Gomez. Att övertala en potentiell sammankomst skulle kunna pågå. De före detta motstjärnorna verkade ha gjort lite magi för att träffas mitt i coronavirus-pandemin. En video som han lade upp på Instagram i söndags visar honom och Gomez stå på varsin sida av en vägg.Selena Gomez återförenas med sin motspelare i Wizards of Waverly Location ...

Hmm, säger Henrie i klippet, innan hon panorerar kameran för att visa Gomez, lekfullt knackar på hennes läppar i kontemplation. Gomez lade om videon på sin Instagram Story, och det gjorde även hennes medspelare i Wizards, Gregg Sulkin.

Är ett nytt 'Wizards of Waverly'-projekt på väg?

Efter att Wizards of Waverly Place slutförde sändningen 2012. Fanatiker av high schooler sitcom har letat efter en träff, vilket lyfter fram den första skådespelaren.

Det är därför Selena Gomez återförenades med

Underhållaren David Henrie kanske får sina fantasier att fungera efter att han delat en kort video av honom till sin motspelare, Selena Gomez.

31-åringen, som spelade Justin Russo, överförde en video där paret separerades socialt med ett staket bland dem, med den grundläggande undertexten Well.

Många accepterar att detta kan vara diskret tyder på ett kommande åtagande mellan paret efter att David bekräftat att han och 'Lose You To Love Me'-sångaren har en omstart.

När han talade till ET Live för ett år sedan sa David att vi sitter och pratar om det hela tiden. Det är inte formellt, men Selena och jag sitter och pratar om vad omstarten skulle vara. Vi har en hel uppfattning. Vi har en hel grej.

David hade dessutom, som på senare tid, en sammankomst med två av sina andra Disney Channel-medstjärnor, Jennifer Stone och Gregg Sulkin, som spelade Selenas närmaste följeslagare på skärmen, Harper, och sentimentala intriger, Mason Greyback, individuellt.

Trion överförde en video till Gregg Sulkins YouTube-kanal, där de tänkte tillbaka på Wizards of Waverly Place och testade varandra på tillfälliga data om showen.