Sean Penn och Leila George: Det 4-åriga paret gifter sig via Zoom App. Klicka här för att veta när och hur de gifte sig

Sean Justin Penn, en amerikansk välkänd skådespelare, regissör, ​​manusförfattare och producent. Den åldrande skådespelaren har till och med vunnit två Oscarspriser för Mystic River och Milk. Men den viktigaste och största nyheten som kommer är att skådespelaren gifte sig med Leila Gorge.

Mitt i denna globala Covid-19-pandemi, när alla stora evenemang, program och funktioner antingen har ställts in eller skjutits upp. Den här 60-årige skådespelaren verkar ha hittat något alternativ att vara med sin kärlek, Leila Gorge.George tillhör också denna skådespelarvärld och har till och med medverkat i många filmer inklusive Mortal Engines och The Kid. Hon är det äldsta barnet till tidigare skådespelare, Vincent D'Onofrio och Greta Scacchi.

Sean och Leila: När Penn bekräftade?

Sean, som är i 60-årsåldern, äntligen knuten till sin fyra år gamla älskare, Leila Gorge. Även om de har gift sig förra veckan men den stora nyheten kom ut först i en talkshow Late Night med Seth Meyers.

Den 4thAugusti 2020, tisdag, avslöjade skådespelaren allt under ett visuellt framträdande med Meyers. Det har pågått många spekulationer sedan förra veckan om deras äktenskap men det fanns ingen bekräftelse från deras håll. Men det var först på tisdagen när Seth Meyers frågade Penn om ryktena som cirkulerade, alla fick veta den äkta varan. Penn bekräftade officiellt nyheten genom att visa alla hans bröllopsring .

Sean och Leila: När de gifte sig?

I showen fortsätter han till och med med ytterligare avslöjar och sa att han och hans fyra år gamla flickvän, George gifte sig den 30.thjuli 2020. Enligt honom gjorde de ett Covid-bröllop .

Han klargjorde vidare att de gifte sig över Zoom App. Det fanns en länskommissarie på Zoom tillsammans med Penns två barn och Georges bror. Uppenbarligen var brudparet också där.

Detta är inte Penns första äktenskap. Han har redan gift sig med Robin Wright och har till och med två barn. Tillsammans med det var han till och med gift med Madonna i fyra år, från 1985 till 1989. Men till slut, vid 60 års ålder, fann han sin kärlek och zoom har varit till deras räddning under denna globala kris.