Se alla kändisar från Taylor Swift till Dua Lipa, The Brit Awards 2021: Vad Hollywood-kändisar håller på med

BRIT Awards kommer att äga rum i kväll i London, och Hollywood-kändisar kommer att göra ett stort framträdande. Årets ceremoni kommer att stå som värdar av Jack Whitehall och Emma Willis, med framträdanden från några av världens bästa musiker. Några av de nominerade inkluderar Dua Lipa, Ed Sheeran, Stormzy ft. Youngs Teflon Don och Jorja Smith för bästa brittiska kvinnliga akt, medan 1975 är aktuell för bästa brittiska grupp tillsammans med Little Mix och Rag’n’Bone Man. Men i år kommer det inte att finnas en Brits Lifetime Achievement Award-mottagare som har delats ut sedan 1994! Hur kan du ställa in evenemanget? Vi berättar allt om det här!

BRIT Awards kommer att överraska kändisar i kväll. Firandet av brittiska och internationella talanger i musikbranschen har en lång historia och det har pågått starkt i mer än sextio år. Hollywoodstjärnor kommer att gå på röda mattan innan de tar plats i Londons O2 Arena, där de kommer att få sällskap av några av de mest kända musikerna från hela världen – med framträdanden från Beyonce, Sam Smith, David Bowie, Paloma Faith, Ed Sheeran och många andra.

Taylor Swift tar emot priset Global Icon i årets BRIT Awards:

Britterna är en årlig prisceremoni som hyllar musikbranschen. Taylor Swift kommer att ta emot årets Global Icon-pris för att vara en av de mest inflytelserika personerna inom populärkulturen, och även en av Storbritanniens favoritpopstjärnor.

Vad håller Hollywood-kändisar på med?

  • Hollywoodstjärnor kommer att delta i kvällens Brit-prisceremoni på röda mattan innan de sätter sig inne på arenan där de kommer att se framträdanden av bland annat Beyonce, Sam Smith, David Bowie med Paloma Faith och Ed Sheeran.
  • Taylor Swift får Global Icon-pris för att vara en av de mest inflytelserika personerna inom populärkulturen
  • Många fans tror att detta kommer att bli en fantastisk show, med mer än ett pris som delas ut i några av kategorierna

Brit Awards för att hedra Taylor Swift inför en livepublik

Brit Awards kommer att hedra Taylor Swift med det prestigefyllda Icon Award, och hon kommer att uppträda inför en levande publik. Priset delas ut till artister som har uppnått en otrolig inverkan på populärkulturen.

Brit Awards 2021

Hollywood-kändisar kommer att överraska BRIT Awards ikväll om alla nominerade och artister, inklusive Taylor Swift, som tar emot priset Global Icon för att vara en av de mest inflytelserika personerna inom populärkulturen. Många stjärnor kommer att uppträda med sin fulla energi och entusiasm för en publik som också kommer in i det. Många tror att detta kommer att bli en fantastisk show, med mer än bara ett pris som delas ut under några av dessa kategorier under kvällens ceremoni. BRIT Awards arrangeras av supermodellen och många andra kända personligheter.

Hollywood-kändisar kommer att närvara vid kvällens BRIT Awards och fansen kan förvänta sig att några av de mest populära artisterna kommer upp på scenen. Taylor Swift, till exempel, kommer att uppträda med sin fulla energi eftersom hon har nominerats till många olika priskategorier denna kväll. Dessutom tror många att det kommer att bli en fantastisk show eftersom mer än ett pris delas ut under några av dessa kategorier under kvällens ceremoni. BRIT Awards arrangeras av megastjärnmodellen och andra kända personligheter som turats om att stå värd för detta evenemang under året.