Scissor Seven : Säsong 4-Recension, spoilers och allt du behöver veta

KOMMER SCISSOR SEVEN TILLBAKA FÖR EN FJÄRDE SÄSSON?

Scissor Seven Säsong 4: Är den bekräftad eller inställd?

Japan är vanligtvis det första landet som du tänker på när någon nämner anime. Oväntat är det inte bara japansk anime som dominerar Netflix . Kinesisk animation har också fått framgång på den enorma streamingplattformen.

Scissor Seven är en av dessa animer. Det har varit tre säsonger av programmet hittills. Handlingen handlar om Seven, en frisör med mordsträvanden. Han börjar som en lågpriskontraktsmördare. Problemet är att han ofta hamnar i svårigheter när han arbetar med ett projekt. Grädden på moset är att Seven har minnesförlust. Ingen skulle någonsin ha föreställt sig enkomediseriebaserad på en sådan berättelse om att försöka begå mord och att misslyckas totalt. Både fans och kritiker är ganska entusiastiska över animen .Den ovanliga komedins fans är spända på att se vad mer anime har i beredskap för dem. Men sedan Netflix har inte svarat på några förfrågningar om kommande säsonger, fansen verkar ha gett upp hoppet.

Kommer det att finnas Scissor Seven säsong 4?

För enfjärde säsongen har Scissor Seven ännu inte fått någon officiell förnyelse. Regissören He Xiaofeng antydde på WeChat att det kan finnas flerkommande säsonger. Deanime kan ha totalt 10 säsonger, enligt regissören, innan det slutar permanent.

Dessutom Scissor Seven Säsong 4 kan så småningom hända med tanke på att säsong 3 tog slut på en cliffhanger och showens framgång både lokalt och utomlands. Det är mest troligt att det förnyas för enfjärde säsongen. Men i avsaknaden av ett formellt tillkännagivande är allt vi kan göra att vänta och se vad seriens framtid har att erbjuda.

Scissor Seven Säsong 4 Releasedatum

Den fjärde säsongen av Scissor Seven kanske inte börjar förrän senare, även om den förnyas. Vanligtvis erbjuder Netflix inte programmet förrän efter att det har sänts i Kina. Enligt programmets schema ska den debutera i Kina någon gång 2022 och sedan på Netflix 2023. Detta är dock bara en gissning; producenterna kommer utan tvekan att göra det sista samtalet.

Vad kommer att hända i Scissor Seven säsong 4?

Fokus för Scissor Seven säsong 4 kommer förmodligen att ligga på effekterna av Sevens förgiftning. Om den eftersökte lönnmördaren inte plötsligt återhämtar sig kan han förlora allt minne av sina Chicken Farm-vänner. Även om Seven flyr utan att förlora sina minnen är han och Thirteen i allvarlig fara eftersom Manjusaka och Shimen är fast beslutna att fånga honom.En annan attack kommer därför nästan säkert att ske snart. Det kommer att finnas mer av Scissor Sevens signaturhumor när allas favorit oerfarna frisör-som blev mördare strävar efter att skapa ett rykte för sig själv.

Det kan bli 10 avsnitt totalt av säsong 4 om vi tittar på dess historia.

Scissor Seven (Anime) | AnimeClick.it