Scheana Shay hävdar att hon var i en 'trouple' med John Mayer och The Hills Stacie Adams.

Scheana Shay påstod att hon dejtade John Mayer, 42, 2009. De hade 'en smula tjafs på gång' med The Hills alun Stacie Adams.

Den 35-åriga Vanderpump Rules-stjärnan klargjorde att hon bodde med Stacie vid den tidpunkten. Den excentriska kopplingen mellan henne, Stacie och John fortsatte i ungefär ett halvt år.

'Vi umgicks och åkte till Johns hus i Calabasas, eller Hidden Hills, vad det nu heter. Det blev bara, du vet, typ av oss tre. Vi hade ett litet problem på gång”, sa Shay på den senaste scenen av Flashbacks.The Throuple

På frågan om huruvida hon drog slutsatsen att trevägsförhållandet var ett 'sexuellt' gick Shay med på.

Hon inkluderade dessutom att hon och Mayer sysslade med ett liknande kast med en alternativ kvinna. Hennes personlighet avslöjade hon inte under deras förhållande.

Scheana blev lite avundsjuk

Mot slutet av sin relation med John medgav Scheana att hon verkligen blev något avundsjuk på grund av att hon insåg att han gillade Stacie mer.

Scheana sa att hon tog in honom i det här och nu tar han mer hänsyn än vad Scheana får!

Och efteråt, även efter att han och scheana slutat prata, fortsatte John och Stacie att prata och det fanns, liknande, massor av saker.

Scheana Shay hade träffat John Mayer, The Hills

Som om mer bränsle borde ha lagts till elden, önskade Shay också att Stacie drogs närmare för att dyka upp på det vanliga MTV-arrangemanget The Hills.

Shay hävdade att Stacie hade noll entusiasm för att söka efter ett yrke i media, medan det var hennes fantasi att penetrera scenen.

Det förvirrade tjafset med John och avundsjukan som omfattade deras yrkesambitioner ledde oundvikligen till slutet på Stacie och Scheanas gemenskap. Efter att inte ha representerat ett år kopplade paret ihop sig igen och löste sina problem.

Hur trasslade hon in sig med Mayer?

Under sitt digitala sändningsframträdande specificerade Scheana också hur hon råkade bli snärjd med Mayer.

Som Scheana indikerade, interagerade hon ursprungligen med Your Body Is A Wonderland-sångaren, medan han arbetade på en sammankomst som han höll på att slänga i Grand Havana Room med sin dåvarande flickvän Jennifer Aniston, 51.

Scheana Shay läcker olämpliga detaljer om John Mayer och Jennifer Aniston

'Jag jobbar på den här sammankomsten. Det slutar med att jag slösas bort med dem. Varje gång de gjorde ett skott, skulle de få mig ett skott, garanterade den sanna stjärnan.

Hon sa vid det tillfället att John och Jennifer välvilligt välkomnade henne till det eleganta sociala tillfällets restriktiva efterfest, men att hennes höga spritanvändning hindrade henne från att vara med.

Första mötet

Enligt Scheana, interagerade hon initialt med Your Body Is A Wonderland-sångaren, medan hon arbetade för en sammankomst som han slängde i Grand Havana Room med sin dåvarande älskling Jennifer Aniston, 51; Jennifer och John föreställde sig 2009

Scheana Shay hävdar att hon var i ett problem med John Mayer

John och Jennifer, som dejtade mellan 2008 och 2009, påstås ha delat 'en halv månad efter sammankomsten, med John återvände till Grand Havana Room, där Scheana arbetade, 'med alla unga män, ungefär på samma sätt som 'Ja, f* *k detta. Vad som helst.'

En av hans följeslagare kommer upp och han liknade att det inte är så mycket som öppna nyheter ännu, men John och Jen separerade. Han behöver ditt nummer. Erbjud det till mig så skickar jag det till honom.

Scheana slutade med att ge sitt mobilnummer till Mayers kompis. Hon garanterade att Mayer avancerade mot sin lägenhet den natten. Dessutom är resten historia.