SAS: Ledare inom Gartner Magic Quadrant For Dara Quality Solutions !! Klicka för att förstå mycket mer.

SAS introduceras faktiskt en föregångare i 2020 års Gartner Magic Quadrant for Data Quality Solutions baserad på effektivitet i synen samt kapacitet att utföra. Detta är faktiskt den 14:e möjligheten som SAS faktiskt har varit en föregångare inom divisionen för registeranalys.

Vårt team är faktiskt ganska säkra på vad de ska köpa inom den branschen?

Om SAS

SASSAS är faktiskt en analytisk mjukvaruuppsättning etablerad för registerövervakning, förbättrad analys och mycket mer. Det är faktiskt att förbättra sina egna poster högsta kvalitet objekt genom att ta dem alla i SAS Det är allt . Det är faktiskt ett molnbaserat system tillsammans med förstärkt hjälp med öppen källkod. Att tillåta stramare assimilering av poster fungerar tillsammans med SAS analytics.

SAS använder olika föremål som har rekord av högsta kvalitet som:.

  • SAS Data Management
  • SAS Data Quality samt SAS Data Governance
  • Och SAS Dataförberedelse

Om Gartner Inc.

Gartner

Etablerat 1979, är leverantören faktiskt en ledande forskningsstudie såväl som konsultativ leverantör. Dessutom rustar Gartner upp chefer över hela företaget för att skapa de rätta valen och stanna kvar innan modifiering.

Det är faktiskt en internationell forskningsstudie samt konsultföretag som levererar information, tips och resurser. Dess eget huvudkontor ligger i Stamford, Connecticut, USA. Förutom att det faktiskt också är en deltagare i S&P500. Dess egen kundstiftelse har över 15 000 föreningar i över 100 länder.

Gartner släpper en årlig fil över den absolut bästa övervakningsprogramvaran som finns tillgänglig.

Om Gartner Report on SAS

Beroende på Gartner-filen kräver effektiva inspelningsmetoder av högsta kvalitet mycket mer än en enhet. Ett komplett svar av högsta kvalitet innehåller integrerad verksamhet, expertis, samarbete, involverad analys.

Todd Wright påpekade: Idag är föreningar beroende av poster för varje del av deras företag, liksom behovet av att det faktiskt tas om hand och räknas på har faktiskt aldrig varit mer betydande. Todd Wright är faktiskt Senior Product Marketing Manager för Data Management på SAS.

SAS har faktiskt skapat rekord av högsta kvalitet såväl som administration som är viktigast för alla våra rättsmedel, vilket ger våra konsumenter självförtroendet att de urval de skapar från analyser faktiskt är ljud.

Dataövervakning är faktiskt viktig nuförtiden eftersom vad som än händer på internet. För att skapa utmärkta urval måste vårt team ha mycket bättre resurser såväl som källor.

Det var faktiskt allt för närvarande. För ytterligare uppdateringar, klicka på här.