Sarah Jessica Parker är verkligen inte här för de där skamliga tabloidhistorierna om hennes äktenskap

Sarah Jessica Parkers 23-åriga äktenskap med Matthew Broderick är, enligt uppgift, på klipporna på grund av hennes rökvana. Ryktena säger att paret befinner sig vid brytpunkten för sin romans över den nämnda frågan. Så, finns det någon sanning om det?

I den ikoniska succéserien HBO Sex and the City , SJP:s ökända karaktär, Carrie Bradshaw, var en kedjerökare. Denna vana, enligt uppgift, orsakade en enorm konflikt med några av hennes manliga motsvarigheter i programmet.De två var, enligt uppgift, på skakig mark, eftersom Parker vägrade att sluta med sin rökvana. Det gick faktiskt bra mellan dem.

Sanningen om deras äktenskap

SJP har aldrig låtsats som att det är lätt att upprätthålla relationen. Matthew Broderick har varit lyckligt gift i mer än 20 år – vilket kan komma som en överraskning för många, med tanke på att långvariga romanser är en sådan sällsynthet i Hollywood.

Varje gång som ett förhållande är svårt, är det punkten där du bestämmer dig, är detta värt investeringen att ta sig igenom vad det nu är? sa hon i ett nyligen poddavsnitt av Girlboss radio med Sophia Amoruso.

SJP tillade: Jag vet att det här låter galet, men vi har liv som tillåter oss att vara borta och komma tillbaka tillsammans. Hans arbetsliv tar honom hit, och mitt tar mig dit. På vissa sätt tror jag att det har varit enormt fördelaktigt eftersom vi har så mycket att dela på ett sätt. SJP tog till Instagram onsdagen den 15 maj för att dela ett mejl från National Enquirer begär kommentar om tillståndet för hennes äktenskap. Varför? eftersom de hade en påstådd ögonvittnesskildring som hävdade att Parker och Broderick hamnade i en skrikande match... bara några dagar innan deras 22:a bröllopsdag.

https://www.instagram.com/p/BxgjGLEg_i8/?utm_source=ig_web_copy_link

Gav Matthew Broderick SJP ett ultimatum?

Det tråkiga är att det har gått bra för dem, men när deras barn blir äldre är det viktigare att föregå med gott exempel, konstaterar tidningens insider. Berättelsen fortsätter med att påpeka att Parker vid ett tillfälle slutade röka när hon var gravid med sin första son, James, men vänner säger att Äktenskapsskillnad stjärnan har fortfarande en då och då. Matthew vet, du kan känna lukten av den på henne, tillägger källan. Outleten använder till och med en bild av Broderick och Parker på stranden som ser avlägset ut som bevis på deras äktenskapsproblem. Den icke namngivna tipsaren säger vidare att Broderick verkligen vill att de ska klara det, så han hoppas att ett ultimatum äntligen kan vara motivationen Sarah behöver för att sluta för gott.