Sanjay Raut: Shiv Sena-ledaren tror att Bollywood-stjärnor har förvandlats till Pandavas som förblir ljudlösa i en sådan kritisk situation. Klicka här för att veta vad han skrev i redaktionen

Sushant Singh Rajputs plötsliga död den 14thJuni 2020 hade utlöst många följande problem. Många dolda fakta och mysterier om Bollywood kommer upp precis efter dödsfallet. Bara några dagar efter dödsfallet sökte fansen Bollywood-maffian och hur de kontrollerar hela B-town. Nepotism vinkel började krypa fram och publiken började snart revoltera mot stjärnbarnen. Kangana Ranaut som alltid har varit högljudd mot vilken situation som helst har väckt sin oro för att avslöja B-stadens hemligheter. Shiv Sena-ledaren ställde en motfråga till Bollywood-stjärnorna som riktade sig mot Akshay Kumar.

Kangana Ranaut hade alltid stått fram och satt ljus på olika saker som berörde henne. Hon var inte ett stjärnbarn och började sin karriär på egen kraft. Manikarnika-skådespelerskan delade sin tidigare relation med Hrithik Roshan genom olika TV-kanaler. Hon öppnade till och med med drogvinkel som hon stötte på under sitt tidigare förhållande med skådespelaren.Kangana Ranaut: Jämförde Mumbai med POK

Arnab Goswami intervjuade nyligen Kangana Ranaut i sin kanal, Republic TV. Skådespelerskan öppnade många inre hemligheter om B-staden och hur droger flödar som vatten på Bollywood-fester. Inte bara detta, hon publicerar till och med regelbundet varje uppdatering på sin officiella Instagram-sida. Hon ifrågasatte officiellt Mumbais trovärdighet när det gällde att undersöka SSR-fallet.

Genom sina upplagda videor på Instagram hade hon jämfört Mumbai eller främst Bollywood med Pakistan ockuperade Kashmir (POK). Hon tror att polisen i Mumbai inte verkligen undersöker SSR-döden och till och med lägger hinder för Bihar-polisen.

Sanjay Raut: Shiv Sena-ledare ifrågasätter tystnaden i B-town

Sanjay Raut, ledaren för Shiv Sena, är helt rasande över kommentarerna från Kangana. Han tog snart till sina Rokhthok-kolumner och frågade vad som hindrade Bollywood-stjärnorna från att komma fram för att slåss med Kanganas förtal mot polisen i Mumbai.

Enligt Sanjay är hela situationen inget mindre än en konspiration för att förtala Mumbais trovärdighet. Han tog i allmänhet namnet Akshay Kumar och ifrågasatte varför B-stadsstjärnorna inte står upp i denna fråga. Han skrev vidare i sin ledare hur Bollywood-skådespelarna som har förtjänat namn, berömmelse och allt med hjälp av denna drömstad nu är tysta.

På ena sidan jämförde Kangana Bollywood med POK och på andra sidan känner Sanjay Raut att Bollywoodstjärnor har blivit Pandavas. Precis som Pandavaerna var tysta när Draupadi kläddes av sig, på samma sätt är Bollywood mamma när andra pekar på Mumbais trovärdighet.