Samsungs tillverkning stoppades i Kina. Varför har sydkoreanska massiva vidtagit sådana åtgärder? Se all data här...

Det här kan vara en knepig tid för Kina efter att ha blivit avlägsen världen över på grund av coronaviruset. Den rustika konfronterade huvudöverraskningen när sydkoreanska Massive Samsung i en uppdaterad överföring har bestämt oss för att avbryta tillverkningen av sin datorenhet i Suzhou, 60 miles nordväst om shanghai-provinsen. Som i linje med företaget vidtogs dessa steg för att ta hand om kedjans styrka och omorganisera tillverkningen mitt i rådande pandemi, pågående krig i USA och Kina och högre ansträngningspriser inom landet. Se den här videon för mer information:

Samsung har redan stängt sin händigaste tillverkningsenhet för smartphones med stängning år. Det tar en extra titt för att stoppa produktionen på Suzhou LCD-enheten. Som företaget ser det ut att göra övergången till nästa generations QD-tillverkning (quantum show) som rapporterats via det sydkoreanska informationsföretaget Yonhap. Alternativt förblir dess två halvledarproduktionsvegetation praktisk i Suzhou och Xi'an.Påföljder för personalen:

företaget som så snart som hade 6500 anställda 2012 krympte till cirka 1700 kontraktsanställda som är på randen av arbetslöshet. Medan analys och konstruktion icke-offentliga förblir opåverkade. företaget har gjort det transparent att billig och ärlig återbetalning måste tillhandahållas till alla, vid sidan av yrkesrådgivning och yrkescoachning. det kommer att göra alla tänkbara ansträngningar för att flytta personal till olika prylar.

Samsungs taleskvinna påpekade inte resten om intäkter och lastens huvudpunkter och vad som skulle hända den rådande personalen. Alternativt, om Kina, nämnde hon: Kina förblir en avgörande marknadsplats för Samsung och vi kan fortsätta att leverera fantastiska varor och produkter och tjänster till kinesiska kunder.

Berörd industri:

Som rapporterats i södra Kinas morgon är de främsta orsakerna till detta avbrott en nedgång i leveranser. Den sjunker från 4,3 miljarder 2012 till minst en miljard 2 år tidigare. Tidningen citerade dessutom att Kina tappar sin produktion och monterings betydelse på grund av framväxande ansträngningspriser och påverkad världsindustri. De försämrade familjemedlemmarna mellan USA Kina har påverkat exporten hårt.