Samsung S20 FE 5G: Vad är priset och funktionerna på den nya Samsung-mobilen? Klicka för att veta allt om de läckta priserna och andra detaljer!

De flesta väntar på deras ankomst. De har redan spekulerat om funktionerna och andra typer av saker. Kan du gissa vad vi pratar om nu? ja! Det är en Samsung S20 FE. Enligt källorna kan mobilen vara ute i slutet av året. Men vi är fortfarande inte säkra på det. Sedan nyheten om lanseringen var ute började folk samla in alla detaljer om den nya mobilen. Samsung är en vurm för miljoner, och med denna nya lansering är vi säkra på att företaget kan nå ännu högre höjder. Dessutom ger Samsung några unika funktioner, vilket är en annan anledning till dess vurm. Om du är en Samsung-användare kanske du har en uppfattning om mobilen och dess prestanda. De sticker ut, och de står högt.

För att veta mer detaljer om mobilen och funktionerna, fortsätt att läsa artikeln till slutet.Samsung S20 FE Pris läckt i Kanada:

Nyligen kom DealNTech med ett tillkännagivande. Det stod att priserna för den nya Samsung-märket mobilen Samsung S20 FE är ute i Kanada. Redan många upplagor är på gång om detta. All mediebevakning har fått den information som krävs. Så enligt källorna kommer priset att vara $1148,65. Även om det verkar lite dyrt, säger de att priset kan sjunka beroende på situationen. Den pågående globala pandemin har också påverkat den globala ekonomin. Så vi är säkra på att Samsung kommer att överväga alla faktorer innan produkten släpps. Med det beloppet blir det lika med 876 USD. Samsung ska fortfarande deklarera kursen officiellt. Så vi får vänta ytterligare. Vi kommer att hålla dig uppdaterad med all den senaste informationen.

Samsung S20 FE Funktioner:

Samsung S20 FE kommer att finnas i sex olika nyanser. Marinblå, lavendel, himmelsgrön, röd, vit och orange nyanser. Alla färger kommer till samma pris. Dessutom kommer den att ha både 4G- och 5G-funktioner. Den kommer att likna Samsung S10 Lite men med några avancerade funktioner. Cirkulationer pågår om de förväntade funktionerna. Den kommer att ha 128 GB RAM och ett högt betyg. De flesta av Samsungs tidigare funktioner kommer också att finnas här. Så vi kan förvänta oss något fantastiskt.

Samsung S20 FE avancerade funktioner:

Samsung S20 kommer att ha en laserskärning och även säkerhet på skärmen. Du kommer också att ha en infinity-O Display. Skärmarna är så blygsamma och av hög kvalitet. Dynamisk AMOLED present kommer att göra mobilen lättillgänglig. Alla funktioner landar enligt användarens bekvämlighet.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, kolla in min andra artikel om Fortnite .