Samsung Galaxy Tab A7 med fyrhögtalare och Dolby Atmos Support nu tillgänglig i Indien! Klicka för att veta mer om specifikationer och andra detaljer!!

Samsung är ett mångsidigt varumärke med flera butiker tillgängliga över hela världen. Nyligen kom en bekräftelse angående ankomsten av Samsung Galaxy Tab A7 av den sydkoreanska teknikjätten som dess senaste surfplatta. Detta tillkännagivande dök upp som en del av det virtuella evenemanget Life Unstoppable. Galaxy Tab A7 har en massiv skärm med ett skärm-till-kroppsförhållande på 80 procent. Dessutom består den också av ett stort batteri och en quad-högtalare. Men inte många detaljer är tillgängliga av Samsung angående Galaxy Tab A7. Så, enligt Samsung, har Galaxy Tab A7 en 10,4-tums skärm placerad inom en symmetrisk ram med en förstklassig metallfinish. Fans förväntar sig att Samsung Galaxy Tab A7 har ett långvarigt batteri. Galaxy Tab A7 har en unik quad-högtalare som stöder Dolby Atmos-teknik.

Fans har tidigare sett Samsung Galaxy Tab A7 på Google Play Console, som ger en tjuvtitt på surfplattans möjliga specifikationer. Det kan köras på Android 10 med One UI på toppen. Den består av en kraftfull octa-core Qualcomm Snapdragon 662 SoC, ihopkopplad med en Adreno 610 GPU, klockad till 950MHz.

Troligt pris för Samsung Galaxy Tab A7

I augusti var Galaxy Tab A7 bland topplistan i den holländska återförsäljaren Centralpoint. Det är en flik laddad med 32 GB lagrings Wi-Fi, den enda varianten listad på 235 EUR (cirka 20 500 Rs), medan 32 GB LTE-varianten låg på 293 EUR (ca 25 600 Rs.). Återförsäljaren listade till och med 64GB Wi-Fi samt LTE-varianter av Galaxy Tab A7 för 266 EUR (cirka 23 200 Rs.) respektive 323 EUR (ungefär 28.200 Rs.). Samsung har dock ännu inte meddelat några officiella priser eller releasedetaljer för Galaxy Tab A7. Denna variant kommer att finnas tillgänglig i färgalternativen mörkgrå, silver och guld från och med september på europeiska marknader.Samsung Galaxy Tab A7 funktioner och specifikationer

Den nyligen lanserade Galaxy Tab A7 har en 10,4-tums (2000×1200 pixlar) WUXGA+ TFT-skärm med ett förhållande mellan skärm och kropp på 80 procent. Surfplattan består av en kraftfull åttakärnig Snapdragon 662-processor baserad på 11nm Mobile Platform klockad till 2GHz, klubbad med Adreno 610 GPU. Med 3 GB RAM och 32 GB/64 GB inbyggt lagringsutrymme som kan utökas upp till 1 TB via microSD-kort, kan fliken göra stora underverk. Galaxy Tab A7 ser ganska lik ut Galaxy Tab S6 Lite när det gäller designen på prylen. Men den här består också av en metallisk finish baktill och stöder en fyrkantig Dolby Atmos-högtalare. När det gäller mjukvara kan surfplattan köras på Android 10 med One UI 2.5 ur förpackningen. Denna gadget består av ett 7 040 mAh batteri, för vilket företaget hävdar att den kan leverera tillsammans med det hållbara batteriet.

Men tyvärr är Galaxy Tab A7 inte kompatibel med en S Pen, vilket är ganska nedslående. Ur optisk synvinkel är Tab A7 utrustad med en 8-megapixel bakre kamerauppsättning, tillsammans med en LED-blixt. Den har en 5-megapixel kamerasensor på framsidan för selfies och videosamtal. Den här funktionen är en stor lättnad och kan fungera som en kompensation för S-pennens inkompatibilitet. Dessutom, när det gäller anslutning, inkluderar Galaxy Tab A7 4G LTE (tillval), Wi-Fi 802.11 ac (2,4GHz/5GHz), Wi-Fi Direct, Bluetooth 5 LE, GPS, GLONASS, USB 2.0 Type-C och ett 3,5 mm ljudjack.

Nu när du har krävt kunskap om denna gadget kan du utan tvekan köpa den nu. För fler uppdateringar, håll utkik. Om du tyckte att mitt innehåll var användbart, vänligen se mina andra artiklar. Fusk för Dragon age inquisition.