Samsung Galaxy M51 med ett vansinnigt 7 000 MAH-batteri som förväntas lanseras i september!

Samsung är ett sydkoreanskt multinationellt företag grundat av Lee-Byung-Chul. Nästa M-serie kommer att lanseras snart som Samsung galaxy M51. Denna helt nya och kommande nya smartphone har ett 7000 MAH batteri. Detta hjälper dig att köra alla funktioner i 2 dagar utan laddning. Du behöver inte ha med dig laddare eller powerbank när du är ute i 2-3 dagar. Dessutom har den några nya funktioner och funktioner för att förbättra användarnas upplevelse. Nedan är funktionerna och funktionerna i denna kommande serie i detalj.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-1-1.mp4

Kommer med några senaste funktioner!

Denna helt nya M-serie ger dig tillgång till några avancerade funktioner som tilltalande design och olika färger. Med 8 GB RAM och 6,7 tum Amoled-skärm. Utöver dessa funktioner några andra funktioner som Snapdragon-processor, Android 10 OS-version. Du kan komma åt hela displayen och O-hålskärningen. Smala ramar finns med en Quad-kamera. Det andra objektivet är på 12 megapixlar och en primär shooter på 64 MP tillsammans med en makroshooter närvarande.

Den mest attraktiva funktionen är strömbackupen på 7000 MAH batteri så att du kan vara fri från spänningar när det inte finns något ljus och du är utanför stan. Och dessa funktioner är bäst för att locka vilken användare som helst, den är också tillgänglig i mellanprisklassen vilket är överkomligt för de flesta användare som vill skaffa M-serien och få tillgång till dessa 7000 MAH batterikraft. Nedan är de diskuterade detaljerna om pris och naturligtvis lanseringsdatumet för denna nya kommande smartphone. Scrolla ner för att läsa detaljerna!Lanseringsdatum och prisintervall!

Mobilen är redo att lanseras och snart kommer den att släppas och lanseras på marknaden. Det kommer att finnas ett officiellt tillkännagivande från företaget relaterat till lanseringsdatumet. Det officiella datumet är inte meddelat ännu, men månaden är tillkännagiven och telefonen kommer att finnas ute till försäljning på marknaden eller online i september 2020. Vi kan få tillgång till telefonen i september snart, den kommer även att finnas tillgänglig online på Flipkart på grund av coronavirus-pandemier i världen.

Lanseringsdatumet har blivit försenat på grund av covid19 men nu får vi den här telefonen i september snart. Priset på telefonen ligger runt 25 000 INR vilket är överkomligt för den som vill ha de senaste funktionerna och lång batteritid. Kanske prisfallet i Indien. Håll utkik hos oss för fler uppdateringar.