Samsung Galaxy M51 med 7 000 mAh batteri, fyrkantiga bakre kameror lanserade: pris, specifikationer

Samsung Galaxy M51 har varit föremål för ett antal läckor den senaste månaden eller så och med teasern från förra veckan från Samsung förväntade vi oss att telefonen skulle dyka upp i Indien först. Men till vår förvåning blev telefonen officiell på Samsungs officiella tyska webbplats.

https://youtu.be/02gomGqhmlw

Ryktena stämde hela tiden så specifikationerna är inte nödvändigtvis en överraskning. Den centrala funktionen i telefonen är det enorma 7 000 mAh-batteriet som lovar mer än två dagar på en enda laddning med stöd för 25W snabbladdning. Chipsetet bakom ratten är Snapdragon 730, även om Galaxy M51:s landningssida bara nämner en åttakärnig processor parad med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme som kan utökas via microSD-kort.Samsungs M51-specifikation

Samsung Galaxy M51 har lanserats i Tyskland och är en valuta som är tillgänglig för förbeställningar på företagets hemsida. Samsung Galaxy M51 har en fyrkantig kamerauppsättning på baksidan, en hålhålsskärm och en sidomonterad fingeravtryckssensor. Smarttelefonens USP är dess massiva 7 000 mAh batteri som kommer med 25W snabbladdningsstöd. Företaget har redan börjat reta sin Indien-debut på Amazon, och rykteskvarnen antyder att telefonen kan lanseras i Indien under andra veckan i september. Telefonen sägs vara prissatt under Rs. 30 000 i landet.

Skärmen är 6,7″ Super AMOLED med FHD+-upplösning men med en sidomonterad fingeravtrycksläsare. Quad-camera arrayen på baksidan rymmer en 64 MP huvudkamera, 12 MP ultrabred en med ett 123-graders synfält och en 5 MP makroshooter. Den andra 5MP-kameran är bara för djupavkänning medan den främre är 32MP.

Telefonen har en 32 MP selfiekamera. Samsung tog en andel på 35 procent på den europeiska smartphonemarknaden under andra kvartalet i år. Vilket är före Apples 17 procent och Huaweis 16 procent, enligt en rapport från Counterpoint Research.

Samsung Galaxy M51 pris

Samsung Galaxy M51 kostar 360 EUR (ungefär 31 500 Rs) och är tillgänglig för förbeställning på Samsungs officiella hemsida i Tyskland. Handenheten har 6 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme och erbjuds i svartvita färger. I Indien kommer telefonen enligt uppgift kosta mellan Rs. 25 000 och Rs. 30 000.

För fotografering har telefonen en quad-bakkamerauppsättning med en 64-megapixel primär sensor, tillsammans med ett f/1.8-objektiv. Det finns en 12-megapixelsensor tillsammans med en ultravidvinkellins som erbjuder ett 123-graders synfält, en 5-megapixel djupsensor och en 5-megapixel makrokamera. På framsidan finns en 32-megapixel snapper för selfies. Telefonen har ett massivt 7 000 mAh batteri med 25W stöd för snabbladdning.