Samsung Galaxy Book Flex: Den här nya 5G-datorn har allt du behöver! Klicka för att få mer information!

Med den snabba världen har användningen av prylar ökat mångfaldigt. Miljarder människor använder den ena eller andra formen av enheter dagligen. Med denna ökande efterfrågan introducerar tillverkarna också mer avancerade funktioner för att sälja sina produkter. Samsung är ett av de bästa verken i världen. Från mobiltelefoner till bärbara datorer, företaget har allt du behöver. Både kvaliteten och bearbetningen är bäst, och därför är produkten alltid efterfrågad. Nu har Samsung något extraordinärt att lägga till sin krona. Och det är deras nya lansering Samsung Galaxy Book flex. Redan innan den släpps är det här det pratas om staden. Den bärbara datorn har några fantastiska funktioner som gör den till den första i många kategorier. Dessutom har de den bästa video- och ljudkvaliteten. Även om du är sugen på att veta mer om produkten, fortsätt då att läsa artikeln till slutet.

Specifikationer för Samsung Galaxy Book Flex:

Den kommer med Intels senaste 11 generations kärnprocessor och är också en kombination av Intel Iris X-grafik. Den bärbara datorn är också tillgänglig i en enda kunglig silverfärg. Som tidigare nämnt har datorn den bästa video- och ljudkvaliteten. Det finns en 13-megapixelkamera på tangentbordsdäcket och en bakre kamera i surfplattaläget. Galaxy book flex har en total storlek på 13,3 tum i full HD-läge. En annan viktig sak den här gadgeten är en pekskärmskälla. Så det kan vara väldigt bekvämt för dig att använda.Samsung Galaxy Book Flex Release:

Det är också lätt att använda. Även om releasedatumet ännu inte är bekräftat säger källor att det kan vara tillgängligt i slutet av året eller början av nästa år. Men det råder fortfarande tvivel om tillgängligheten i Indien. Vi måste vänta på att bekräfta nyheten. Det sydkoreanska prylföretaget har gjort ett avtryck i teknikvärlden.

Samsung Galaxy Book Flex-funktioner:

Den är tillgänglig i Windows 10 Home eller Windows 10 Pro programvara. Dessutom kommer den främre kameran i 720 pixlar med hög kvalitet. Och det finns en dubbel 5W högtalare som ger bättre ljudkvalitet. Det är en del av AKG, LTE etc. WIFI 6 är kopplat till systemet. Det finns många andra funktioner som Bluetooth, Thunderbolt 4-port. En USB typ C-port är också ansluten. Produkten kommer med hörlurar, microSD-kortplats och SIM-kortplats. Det finns också ett alternativ för att komma åt det via fingeravtrycksläget. Batteriet är på 69,7 WH.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Dessutom, om du älskar mitt arbete, kolla in min andra artikel om The Sims 4 mods .