Salty Bet: Här är din påminnelse om att 'Salty Bet' fortfarande är fantastiskt!!

Salty’s Dream Cast Casino eller bara SaltyBet för kort är en sida som infogar en Twitch. Tv streamar vanligtvis högtidliga livetillfällen som Evolution Championship Series och tillåter sina kunder att lägga ner virtuella satsningar vid nämnda tillfällen. När inga framträdande högtidliga tillfällen löper, rinner strömmen A.I. M.U.G.E.N. koordinerar och licensierar individer att satsa på nämnda matcher. SaltBet är endast för avledningssyften, och inga äkta kontanter kommer att betalas ut.

Kunder som gör sitt rekord börjar med $400 i anekdotiska pengar av Salty Bucks som kan användas för att sänka sina insatser. Mellan varje match finns det ett omsättningssteg under vilket spelarna kan lägga ner sina chanser. Om en spelare förlorar alla sina pengar får de en räddningsaktion på $100 Salty Bucks. SaltyBet inkluderar dessutom en betald medlemskapshöjdpunkt som heter SaltBet, som ansluter sig till vilken tillåter kunder att se koordinationsposter, ändra karaktärsdetaljer och göra koordinationsförfrågningar.
Cykeln är 100 matchningsjusteringar, en tävling med 16 karaktärer och 25 presentationsmatcher.

Det är århundradets konfrontation: Gud Demitri kontra efterbild. Dimitry är sugen på att anta en vampyrpersonlighet från S.N.K. kontra Capcom: S.V.C. Kaos. After Image är en man med ansiktshår från ett Mugen-klientföretag som heter Shades of Manhattan. Jag har aldrig observerat någon av karaktärerna, och de har aldrig följt varandra heller.Allt om Saltbet

Salty Bet är ett imagine-bettingstadium som låter tittare satsa falska pengar på kundanpassad A.I. utmanare. Vi har hänvisat till det tidigare. Men idag checkade jag in det trots att allt gick bra. Tittare väger upp soldaterna, kastar sina virtuella pengar i en pott och samlar ihop belöningar om deras virtuella krigare vinner.

Demitri, en sjudande vampyr med en anmärkningsvärd ställning (och superkrafter), vinner gruppens vänlighet. Striden börjar rejält. Mugen A.I. mjukvaruingenjörer bakom varje utmanare har arbetat utmärkt. De slåss listigt, blockerar och undviker med koordination. Demitri transporterar framsteg och startar en rasande kombo, men After Image flimrar och begär spöklika anpassningar av sig själv. Han och hans vanföreställningar grupperar sig och slår tillbaka.

Gameplay

Det är i närheten, men när krigarna närmar sig kanten av fasen kastar After Image bort Gud Demitry från skärmen. After Image fortsätter vid den tidpunkten att glitcha för och tillbaka in i sidan av fältet. Det finns ingen indikation på Gud Demitri. Salty Bet besöker individer tittar på i intresserade, sjuka intresse. VI BEHÖVER GUD ropar en, men Gud Demitri håller sig borta för alltid. Klockan blir kort och After Image missar sin inställning till triumf. nådig kära säger, en iakttagare.

Så går det till i Salty Bet. Det är excentrisk och underhållande orimligt. Den körs på Mugen, en gratis kampspelmotor med en lista över de klientgjorda karaktärerna. Det finns många märkliga karaktärer i tur och ordning, och många dubbletter av autentiska kampkaraktärer. Du kanske upptäcker Goku som kämpar mot en Final Fantasy Cactuar eller, som jag upptäckte tidigare, Obi-Wan Kenobi säkrade en dödlig kamp med en ninja från ett arkadspel från 1995 som heter Galaxy Fight: Universal Warriors.

Det är en kort utmaning. Obi-Wan har fyra eller fem kanter av livlighet, och ingen av dem verkar skada. Kazuma vinner.