Salena Gomez producerar ny film med David Henrie som regi.

Gomez och David Henrie går vägen tillbaka. De var med i Disney Channels sitcom Wizards of Waverly Place från 2007-2012. I serien avbildade Gomez Alex Russo, den mer ungdomliga systern till Henries Justin Russo. Sedan de lämnade Disney Channel har de hållit kontakten, och Gomez gick på Henries bröllop 2017.

För närvarande har de arbetat i bakgrunden på sitt första åtagande tillsammans sedan Wizards of Waverly Place, med Gomez som ledare för Henries fullängdsdebut, 'This Is the Year'. Här är en blick på filmens stjärnor, inklusive två olika före detta rollpersoner från Wizards of Waverly Place.

Här är en lista över förväntade skådespelare i den kommande filmen-1. Lorenzo Henrie

Lawrence James Henry - Wikipedia, den fria encyklopedin

Huvudpersonen är Josh, spelad av Lorenzo Henrie, David Henries mer ungdomliga syskon. Josh är en nördig gymnasieskola som går på konsert med sina kamrater. Lorenzo är en underhållare och skapare som är mest populär för att ha spelat Chris Manawa under de första två säsongerna av Fear the Walking Dead. Han hade likaså ett gemensamt jobb i Agents of SHIELD säsong 4.

2. David Henry 1

Det äldre syskonet Henrie har dessutom ett jobb i filmen, som Sebastian. Trots att han koordinerade filmen, komponerade Henrie också innehållet med Bug Hall och Pepe Portillo, och gick med på IMDb. Bortsett från Wizards of Waverly Place är Henrie kanske mest populär som Teds anonyma barn i How I Met Your Mother.

3.Bug Hall

Hal fick sin början som en ung underhållare och framträdde som Alfalfa i succékomedin The Little Rascals. Han har hållit på med skådespeleriet under åren sedan, och dykt upp i scener i serier som Nikita, Revolution och de olika CSI-serien. Detta är Halls första kompositör.

4. Vanessa Marano

Liksom sina motspelare har Marano skådespelat sedan hon var ung. Hon är känd för sitt repetitiva jobb som April (Lukes lilla flicka) i Gilmore Girls, i alla fall återvänder hon för en scen av restaureringsarrangemanget. Marano var med i ABC Family/Freeform-serien Switched at Birth för var och en av de fem säsongerna.

5.Jake Short

Pop-Culturalist chattar med Jake Short - Pop-Culturalist.com

Entertainern Jake Short skildrar Mikey i This Is the Year. Short är mest populär för att vara med i Disney Channel sitcom A.N.T. Gård under tre säsonger. Han har också agerat i arrangemang som Mighty Med (på Disney XD) och Hulu's All Night.

5. Gregg Sulkin

Gregg Sulkin | Runaways Wiki | Fandom

Sulkin är en av de tidigare nämnda alunerna från Wizards of Waverly Place. Han skildrade Alexs tillgivenhetsintrig, Mason, i ett vanligt jobb. Sedan showen avslutades har Sulkin fortsatt att spela i arrangemang som MTV:s Faking It och Marvel's Runaways på Hulu.

6.Alyssa Girls

Underhållaren Alyssa Jirrels spelar Zoey i filmen. Hon är måttligt ny i Hollywood, men har ändå, i likhet med varenda del av hennes motstjärnor, agerat i några Disney-satsningar. Unga damer hade likaså ett gemensamt jobb i Netflix-arrangemanget Alexa och Katie och kommer att dyka upp i den kommande Saved by the Bell-omstarten.

7. Jeff Garlin

Äntligen skildrar underhållaren Jeff Garlin Mr. Elmer. Känd för sådana arrangemang som Curb Your Enthusiasm, skämtkonstnärens besökare medverkade som Uncle Kelbo i ett par scener av Wizards of Waverly Place.