Salena Gomez återförenas med Wizards of Waverly Places motspelare David Henrie för att filma en annan uppgift.

Paret ledde den fruktbara Disney Channel-showen som Justin och Alex Russo och åtta år efter att den tog slut, har de samarbetat av och till.

Återförening

På söndagen skickade David fansen vilt när han postade en mystisk video inklusive Selena. De strävade efter att hålla sig borta eftersom de hölls åtskilda av en grönskande avdelare eftersom de av allt att döma verkade vara på ett set.Underhållaren skrev in spännet: Hmm @selenagomez, eftersom de två underhållarna sa Hmm till varandra i videon utan att skiljas från någon betydande information.

Greg Sulkin, som var med i drömkommediet som Alex Russos älskling Mason, anmärkte också bra under inlägget, och Selena hade en liknande video på sin Instagram-berättelse.

Det är därför Selena Gomez återförenades med

Deras nya projekt

Paret har skapat sin egen film som anses vara ' Detta är året' , och den avancerade debuten kommer att hängas den 28 augusti.

Senare gick Henrie igen med Gregg Sulkin och en annan trollkarl från Waverly Places motspelare Jennifer Stone.

Trion samlades igen för att filma en video för Sulkins YouTube-kanal. De diskuterade sin tid på det berömda arrangemanget. Och spelade också ett spel som testade deras insikt om mängden show de minns.

Stone, 27, spelade Gomez närmaste kamrat Harper Finkle på skärmen och var en av endast en handfull knappt några karaktärer i programmet som inte hade några förtrollande krafter.

Wizards of Waverly Place presenterade Henrie och Gomez i närheten av Jake T. Austin som tre trollkarlar som tävlade om att förvandlas till följande familjetrollkarl.

Gott nytt år från DGHI! - Youtube

Disney Channel-showen debuterade 2007 och fortsatte fyra säsonger.

I september 2019 berättade Henrie om sin längtan efter att få jobba med Gomez ännu en gång.

Selena och jag har en omstart, sa pappan till ET Live. Vi sitter och pratar om det hela tiden. Det är inte formellt, men Selena och jag sitter och pratar om vad omstarten kan vara. Vi har en hel uppfattning. Vi har en hel grej.