Sagan om ringen: Gollum: Vem väljer du Smeagol eller Gollum? Klicka för att veta mer om releasedatum och releaseplattformar!

Sagan om ringen har utökat sin räckvidd bortom romanerna, sedan till filmer och nu till videospel. Den fantasybaserade spännande romanserien fungerar nu som ramverket för det kommande äventyrliga tv-spelet. Daedalic Entertainment är både utgivare och utvecklare för denna spelserie. Det här spelet kretsar kring Gollum som har en besatthet av ringen och hänvisar till den som sin dyrbara. Under hela historien är Gollum förvirrad mellan sin besatthet av ringen och friheten från den ringen.

Vad handlar The Lord of the Rings: Gollum om?

Den tyska studion, Daedalic Entertainment, känd för Deponia-serien har återigen skapat uppståndelse bland publiken. Den här gången handlar det om videospelsanpassningen av den ökända romanen samt filmserien Sagan om ringen. Det här spelet fokuserar mer på boken, eftersom Daedelic tecknade ett avtal med Middle Earth Enterprises. Detta är det första kontraktet som undertecknats mellan Daedelic och Middle-earth Enterprise och många fler spännande spel är ännu inte på väg...Handling: Sagan om ringen: Gollum

Detta spel spårar Gollums resa mellan The Hobbit och Fellowship of the Ring. Det här spelet skildrar en mycket mer olycklig version av Gollum efter att han torterats i One Ring. Tillverkarna ville inte göra de ivriga fansen av franchisen upprörda. Så de har skildrat utvecklingen av Gollum från en människa till en ondskefull girig individ. Enligt källor är karaktären någon som du kommer att älska, men som samtidigt kommer att vara rädd för. Det här spelet kommer att vara mer som en berättelse och kommer att skapa en legitim fantasivärld som spelarna skulle älska att utforska.

Spelupplägg: Sagan om ringen: Gollum

Enligt Daedalics standard antar vi att detta spel också har ett berättande spel. Spelarna måste välja mellan Smeagol eller Gollum under hela spelet. De kommer att få vissa svåra val på grund av vilka de kommer att fatta ett slutgiltigt beslut. Det kommer att vara ett stealth-baserat actionspel som inte kommer att vara lika våldsamt som själva filmen. Resten av spelet kommer att vara tillgängligt när spelet släpps.

Officiell trailer: Sagan om ringen: Gollum

Äntligen är trailern för det mest efterlängtade spelet ute nu. Den här trailern kommer att upplysa oss ytterligare om spelet. Så vad väntar vi på, låt oss kolla in trailern?

Releasedatum: Sagan om ringen: Gollum

Den 26 mars 2019 tillkännagavs spelets ankomst och skapade uppståndelse bland publiken. Det kommer att ha premiär någonstans 2021. Spelet är fortfarande i produktionsstadiet så det är helt omöjligt för årets release. Så, spelare spänner fast säkerhetsbältet och gör dig redo att kliva in i Gollums skor!!!

Plattform: Sagan om ringen: Gollum

Spelet förväntas släppas på nästa generations konsoler, det vill säga PS5 och Xbox Series X. Det kan dock även vara tillgängligt för PC. Detta konsolspel kommer att höja standarden för resten av andra spel.

För ytterligare fler uppdateringar, håll utkik och håll dig säker...

  Föregående artikel Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: Förbeställningsguide, pris för varje utgåva och allt du behöver veta som FAN! Nästa artikel Ghost of Tsushima: Alla platser för bambuangrepp avslöjas! Klicka nedan för att veta mer om spel och plats!!

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022