Så här kan du titta på dina favoritprogram på Netflix och få betalt för det! Lätt Mathod

I denna tid spenderar vi så mycket tid på Netflix att det blir ett beroende vid det här laget. Det har fastnat för alla – vuxna, barn och tonåringar. Istället för att slösa bort din tid på att titta på program, vad sägs om att tjäna lite pengar medan du tittar på program. Låter det overkligt va? JAG VET. Men det är sant! Det finns flera sätt att tjäna pengar medan du tittar på dina favoritprogram i bekvämligheten av din mysiga säng. Om du är student, se till att dra nytta av Netflix studentrabatt .

Anna Banana, [TIKTOK TILL INDUSTRI] Vem är hon? Wiki, bio, karriär, familj, relation, nettovärde och mer om denna stjärna.

Oroa dig inte, det här är inte en bluff, det är legitimt. Så läs vidare om du vill ha några dollarsedlar med din Netflix och Chill!!

HUR MAN FÅR BETALNING FÖR ATT SE NETFLIX

1. NETFLIX:

Först och främst kan du bli anställd av Netflix själva och de kommer att betala dig för att binge-titta på dina favorit-tv-program och filmer. Netflix anställer fans som är anställda som redaktionella analytiker eller kreativa analytiker. De hjälper till att tagga program och därför kallas de även för taggare. Den här vägen människor får betalt för att göra något de älskar - titta på tv-program och filmer.NETFLIX

krediter: www.about.netflix.com

Taggarens arbete innebär att de tittar på ett gäng Netflix-innehåll och sedan taggar filmen eller tv-seriens avsnitt med relevant metadata. Detta är ett av sätten som viktig information om en viss TV-serie eller film på Netflix sammanställs. Nu kanske du undrar vad det är för metadatabehöver samla in? Metadata är information om innehållet som:-

  • Utgivningsår
  • tillgängligt språk för innehållet
  • namn på direktörer
  • namn på medverkande medlemmar
  • bestämning av genre
  • huruvida svordomar används
  • Närvaro av sexscener
  • etc

En annan viktig plikt av taggarna är att tilldela innehållet lämpliga taggar, betyg och ibland skriva synopsis för Netflix-serien, filmerna eller dokumentären.

Den genomsnittliga inkomsten för en Tagger är $69 906 per år.

Ms.Sethi(Shilpa Sethi Videos) Yrke [HEMLIG INDUSTRI], Livsstil, Wiki, Relation och Networth!

2.Swagbucks:

Ett annat sätt att tjäna pengar när du tittar på Netflix är genom Swagbucks. Nej, det här är inte en bluff, du kan tjäna pengar genom att se Netflix-innehåll via Swagbucks. Det bästa del om detta är att det är helt gratis att gå med och de kastar till och med in en välkomstbonus på $5 när du registrerar dig! Snyggt eller hur?

Swagbucks

krediter: www.mobile.twitter.com

Allt du behöver göra är att gå med i Swagbucks och ladda ner deras app på din telefon. Då är du redo att gå. Swagbucks är i grunden en onlineplattform som belönar användare för att utföra uppgifter. Dessa uppgifter inkluderar att recensera kortfilmer, videor, etc. . Du kan använda appen för att spela upp videor på din telefon medan du sitter i sängen och tittar på en annan säsong från Game of Thrones. På så sätt kan du tjäna pengar medan du tittar på dina favoritprogram.

3. Mina poäng

MyPoints är en webbsajt som ger belöningar till sina medlemmar för att göra små uppgifter som att titta på videor. Detta är en helt gratis sida och efter att du har registrerat dig får du en registreringsbonus på 0 dollar. När du blir medlem får du en spellista med videor som du måste titta på för att tjäna pengar.

Mina poäng

krediter: www.modestmoney.com

Man kan börja spela MyPoints-spellistan på telefonen och fortsätta titta på Netflix. Nu får du betalt för att titta på Netlfix. Du tjänar poäng (du kan tjäna nästan 500 om dagen!) som kan användas för att ta ut pengar i olika former som Amazon presentkort .

4. Diverse metod:

Vänta! Det finns ett annat sätt att tjäna några dollarsedlar förutom de ovan nämnda. Det finns ett legitimt program som kommer att betala dig $5 till $50 per dag i utbyte mot dina åsikter och åsikter om Netflix-innehållet.

SurveyJunkie är en onlineplattform som betalar sina medlemmar bara för att de ger sina synpunkter. Detta tillåter dock endast deltagande av invånare i USA, Kanada och Australien.

I SLUTET

Det finns sätt att njuta av deras binge-watching tid att veta att de får ut lite pengar på detta. Även om vissa av sajterna inte fungerar med Netflix säger att de alla ger dig sätt att tjäna pengar med praktiskt taget inget arbete. Låt bara videorna spelas upp i bakgrunden så kan du njuta av dina TV-program, filmer eller dokumentärer på Netflix.

VANLIGA FRÅGOR

1. Är det en bluff att få betalt för att se Netflix?

Även om man måste vara skeptisk till sådana program som lovar pengar i utbyte för att se Netflix, är de ovan nämnda metoderna inte en bluff. Det här är inte några av de bedrägliga webbplatserna som lurar människor. Oroa dig inte alls för det här. De är legitima metoder genom vilka man kan få lite extra pengar och göra sin plånbok lite mer mjuk

2. Behöver jag några kvalifikationer för att vara Netflix-taggare?

Netflix letar efter en analytiker som är genuint intresserad av underhållning och kan hjälpa till med att kategorisera tv-serier, filmer etc. Helst bör taggaren ha en djup kunskap om branschen och erfarenhet inom området är en extra fördel. Kandidaterna ska ha förmåga att skilja mellan olika typer av innehåll och kunna illustrera sina synpunkter kortfattat.

3. Hur kan jag tjäna pengar när jag tittar på Netflix?

Det finns flera sätt på vilka du kan tjäna pengar när du tittar på din favoritfilm eller dokumentär. Några webbsajter belönar dig för att du tittar spellistor med videor. Man kan spela upp dessa videor på sin telefon, kasta dem åt sidan och fortsätta sin Netflix-binge-fest. Vissa sajter som denna inkluderar — Swagbucks MyPoints, InboxDollars, etc. Det bästa med dem är att registreringen är helt gratis och du kan till och med vara ges en registreringsbonus!