S’poreans bildar långa köer utanför Uniqlo Jem för AIRism mask!!! Läs för att veta vad som gör dessa masker så speciella.

UNIQLO är en klädorganisation, som ursprungligen etablerades i Yamaguchi, Japan 1949 som tillverkare av ett material. För närvarande är det ett världsomspännande varumärke med mer än 1000 butiker över hela världen. Omklassificering av plagg, med tonvikt på kvalitet och material som har varit orubbliga sedan organisationens rötter 1949.

Uniqlo vill bli värld

För inte så länge sedan rapporterade Uniqlo Singapore att de kommer att skicka ut sin serie av AIRism-omslag i Singapore den 24 augusti.När den först skickades i Japan bjöds den in med långa köer i butikerna.

Uniqlo AIRism

AIRism är gjord enligt UNIQLOs strävan att ihärdigt erbjuda uppfinningsrika kläder för att förändra livet för kunder runt om i världen. Med AIRism kommer UNIQLO att förmedla gränslös komfort, oavsett årstid för varje individ, var som helst.

Med den senaste japanska fiberinnovationen erbjuder AIRism otrolig tröst och vinner utmärkelser från UNIQLO-kunder i världsomspännande affärssektorer där den dök upp 2012. Elitstrukturen erbjuder sammanlagt åtta tröstande uppgraderingshöjdpunkter över människors linjer. De innehåller UNIQLOs DRY och doftkontroll fungerar precis som förmågan att snabbt tillgodogöra sig och leverera uppfångad fukt och förbli sval vid beröring

Longline utanför Uniqlo Jem

Dessutom verkar det som om detta också sker i alla fall en Uniqlo-butik i Singapore.

På morgonen av utskicket sågs långa köer utanför Uniqlos outlet i Jem.

Som indikerat av en Mothership-läsare började en linje formas när hon dök upp på köpcentret vid 10-tiden.

S

Butiken öppnar auktoritativt klockan 11.00.

När hon återvände klockan 10:30 till linjen utanför butiken innan den öppnade, märkte hon att det fanns ett 50-tal personer före henne.

Biljett för att köpa masker

Innan de köpte omslagen behövdes kunderna samla ett pass för att rädda dem.

Uniqlos personal observerades likaså och garanterade att kunderna höll en skyddad separation och kontrollerade temperaturen på de som var i linjen.

Hög trafikvolym på webben

Slöjorna verkar också vara populära i deras onlinebutik.

Enligt webbplatsen kan ett fåtal kunder stöta på problem med gränssnittet med webbplatsen som den är för närvarande stöter på hög trafikvolym.

Snabbtorkande lock

Uniqlo mask: hur kunder fick det att hända - Nikkei Asian Review

AIRism-masken består av tre lager. Först är en nano-siktning som blockerar genom 99 procent av mikroskopiska organismer och damm. Och ytterligare ett lager med en UV-säkringsfaktor på 50+.

Som indikeras av Uniqlo är överdraget maskintvättbart och kan tvättas i upp till flera gånger.

Masken påstås likaledes prunka ett lager. Det frigörs från fastheten eller tjockleken hos andra non-woven- eller bomullsmasker. På detta sätt andas den också bättre.

Ett paket med tre slöjor kostar 14,90 S$.