'Ruthless Realtor': Möt Lily Anne Harrison och resten av skådespelarna i Lifetimes thrillerfilm!

Annie och Ralph är glada över att flytta in i sin nya drömbostad. De var exalterade tills deras fastighetsmäklare Meg börjar skrämma ut dem. Han skrämde ut dem tillsammans med hennes oönskade omgivning. Allt eftersom tiden går börjar paret bli extremt obekväma med att deras mäklare har blivit en daglig besökare.

Annie får dock information från Meg. Hon börjar undra om hon och hennes man hade fel hela tiden och om Megs verkliga avsikter var inriktade på att rädda paret. 'Ruthless Realtor' har premiär den 23 augusti på Lifetime kl. 20.00 ET. För personer som funderar på att titta på den, möt styrkan i filmen som är lämplig här:

Brian AmesHan är en skådespelare och författare från Atlanta, Georgia. Hans yrke på skärmen började i tidig ålder tillsammans med hans fyllning som i reklam som barn. I alla fall, Ames fantaserade inte om att söka efter en utvald karriär inom konst. Brian skrev in sig på Emory University för att studera medicin, men en audition med Shakespeare Company under sin första termin på college förändrat hans livs gång .

Han upptäckte en plats för sig själv i teatern och packade in viktiga jobb i 8 viktiga skapelser under ett nummer på fyra år. Det var han också antagen till Oxford University för en brittisk teatertermin. I kölvattnet av examen i försök och engelska, flyttade Ames till Los Angeles för att söka efter sina behov av att framträda. Han är känd för att ha arbetat tillsammans i Jacobson i HBO:s 'Westworld'. Hans andra framstående verk inkluderar TV-samlingen 'Awkward' från 2014-15 och 2016:s 'I Am Watching You'.

Lily Anne Harrison

Lilly Anne Harrison skriver tjänsten från Annie i 'Ruthless Realtor'. Hon är den lilla flickan till underhållaren Gregory Harrison och underhållaren/modellen Randi Oakes. Hon gick i olika skolor för att kontrollera framträdande, manusförfattande och spontanitet vid sidan av. The Groundlings School of Improv, Margie Haber Studio, Lesly Kahn and Company, Ivana Chubbuck Studio och UCLA. Hon har två systrar och ett syskon. Harrisons filmekonomiska bedömning inkluderar 'Fair Haven', 'The Year of Spectacular Men', 'Breaking & Exiting' och 'Wait for It'.

Christie Burson

Hon kommer att ses i fill-in från och med Meg i Lifetime-filmen. Christie Burson är född 1982 och gick vidare från Clemson Faculty med en kandidatexamen i teater och kommunikation. Hon har arbetat med filmer som 'True Blood', 'Destroy the Alpha Gammas' och 'Fatal Getaway'. Hon hade varit skådespelerska och exekutiv producent.