Rovfåglar skådespelerskan Jurnee Smollett öppnade upp om sin rollbesättning som Black Canary. Vilka rasistiska kommentarer hon mötte? Hur hanterade hon det? klicka här för att få all information i detalj....

DC kämpar för att hitta en film som står upp till fansens förväntningar. Men med tillkomsten av Birds of Prey avlöser saker och ting. filmen en blandning av action och humor fick beröm från fansen att alla på teatern ses säga att hon har lyckats perfekt.

Ja, du hörde rätt! Skådespelerskan Jurnee Smolletts dåliga prestation i rollen som Black Canary har fått publiken att bli galen på henne. Hennes skådespeleri har perfekt hedrat den svarta kanariefågelns åttioåriga komiska historia.

Se trailern nedan:När skådespelerskan kontaktades påminde hon sig om hennes kamp för att bli utvald för rollen. Enligt henne måste hon bära smärtan av den långa auditionprocessen och flera kemiläsningar för att bli kastad som den svarta kanariefågeln, sa skådespelerskan till THR. Enligt filmproducenten Margot Robbie såg vi hundratals skådespelare för hennes roll, och så många gjorde otroliga auditions, men när du såg Jurnee drev det bara bort alla andra från ditt sinne.

Jurnee Smollett uttalande om att bli Black Canary

Att få rollen som svart kanariefågel är utan tvekan det tuffaste jobb hon gjort. Förutom det har hon ett mycket smärtsamt minne som skådespelerskan delade med sig av under intervjun. Folk vill se en vit karaktär spela rollen som Cannary som vi kan se i serier och när jag fick rollerna är alla som hur hon kommer att passa den rollen. Enligt skådespelerskan väckte det en ilska inom mig, vilket var bra för mig. Divan är ovillig att avsluta sin resa här och är villig att se sig själv i rollen igen. Smollett indikerade detta när han pratade med EW, det är ingen hemlighet hur mycket jag älskade att spela Black Canary och jag var så hedrad att ta på mig den manteln. Jag skulle göra det igen om jag fick en chans.

Den ledande damen känd för de stora debattörerna och One Last Thing är för närvarande upptagen med sina pågående projekt. Med HBO Lovecraft country som förväntas släppas i augusti 2020.

Inget är ännu fixat om uppföljaren. Men en sak är klar att fansen ivrigt väntar på att få se henne som Black Canary i den kommande filmen.