Ross O’Donovan: The Rubber ninja från Australien bidrog till och med i Paradigm, Pinstripe, Hex Heroes videospel!!!

Ross Kenry O'Donovan , född den 17 juni 1987, är även känd som RubberNinja. Han är en australisk animatör, röstskådespelare och internetpersonlighet. Ross är känd för sina lovvärda bidrag i YouTube och Newgrounds tecknade serier och animationer. Han var till och med värd för internetshowen Ånglok , en spin-off av YouTube Let's Play-webbserien Spel Grumps .

Ross O'Donovan som animationsartist

Ross tog examen från Corpus Christi, studerade och regisserade animation vid Films and Television Institute i västra Australien. Ross berömvärda bidrag var i serien Gamer Tonight, där Arin Hanson har skrivit och animerat den. Den här serien är en fiktiv talkshow känd som Gamer Tonight med Richard Farkas, vars värd skulle intervjua olika typer av spelare.Ross skapade sedan Gameoverse, där Hanson var med som talare. Gameoverse returens bekräftelse från O’Donovan resulterade i ett enormt uppståndelse. O’Donovan började animera på Newgrounds, med pseudonymet RubberNinja. Efter att ha blivit känd tog han sina animationer till YouTube. Men eftersom han inte kunde använda användarnamnet Rubber ninja ändrade han det till RubberRoss.

Men i januari 2014 fick han äntligen namnet RubberNinja. Han laddade upp en video på sin gamla kanal genom att informera prenumeranter att gå över till sin nya. Men den här videon är inte längre tillgänglig.

Ross bidrag i Game Grumps

Hanson förnyade den andra showen på Game Grumps-plattformen efter att Jon Jafari lämnade Game Grumps 2013. Denna show idealiserades initialt av O’Donovan men kallades från början Steam Train. Dessutom kom Ninja Sex Party-sångaren Dan Avidan tillsammans med O'Donovan som medvärd för showen. I fronten spelar båda värdarna PC-spel. Dessutom breddade den här showen kanalens produktion till tre videor om dagen: i genomsnitt två vanliga Game Grumps-avsnitt och ett enda Steam Train-avsnitt.

Donovan slutade inte här; han har också agerat som medvärd för flera andra shower från Game Grumps-plattformen, som Grumpcade, Steam Rolled och Hunting Monsters. Den ökända Youtubern O’Donovan var också en frekvent gäst på Table Flip. Han har också skapat flera innehållsrelaterade animationer för Game Grumps Animated.

O'Donovans bidrag till filmografi

Ross har även bidragit till flera webbserier, musikvideor och spel. Han porträtterades som en spännande cykelhuligan i Pandoras box-avsnitt av There will be brawl-serien. Donovan visade sig själv i flera serier som Peanut Butter Gamers Hardcore-serie och Visste du att Gaming? Ross bidrog till och med i Paradigm, Pinstripe, Hex Heroes videospel.

För fler uppdateringar, håll utkik.